Tuesday 3 May 2011

Διαβεβαίωση του ΚΤΕΛ για τα δρομολόγια του Αερ/μίου: ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ RYAN AIR


Με αφορμή σχετική επιστολή στο «ΒτΚ» της κ. Αντωνίας Καραντώνη για το ότι δεν βρήκε ανταπόκριση στο Αερ/μιο της Κω με λεωφορείο του ΚΤΕΛ για την πόλη, απευθυνθήκαμε στον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ κ. Σωτ. Μαραγκό και μας ενημέρωσε για τα παρακάτω:
•Σε όλες τις πτήσεις της RYAN AIR υπάρχει πάντα λεωφορείο, και μάλιστα όταν γεμίσει και έχει κι άλλους επιβάτες, μπαίνει και πρόσθετο.
•Σε ότι αφορά τις πτήσεις εσωτερικού: Τον χειμώνα και μέχρι τις 7/5 λεωφορείο του ΚΤΕΛ ξεκινά από την πόλη για το αερ/μιο, 3 φορές την ημέρα 13.00, 14.00 και 20.20. Από το αερ/μιο για την πόλη ξεκινά στις 7.40 στις 10, στις 11.20, στις 3.30, στις 5.30 και στις 6.20.
•Τώρα από 7/5 περιμένει την έγκριση των παρακάτω δρομολογίων από τον αρμόδιο Αντιπερ/ρχη:
•Από Κω ώρα 9 για Μαστιχάρι, Αερ/μιο, Κέφαλο. Ωρα 9 για Μαστιχάρι, Αερ/μιο, Καρδάμενα. Ωρα για Μαστιχάρι, Αερ/μιο, Κέφαλο. Ωρα 10.20 για Μαστιχάρι, Αερ/μιο, Καρδάμενα. Ωρα 1 για Μαστιχάρι, Αερ/μιο, Καρδάμενα. Ωρα 1 για Μαστιχάρι, Αερ/μιο, Κέφαλο. Ωρα 4.30 για Μαστιχάρι, Αερ/μιο, Κέφαλο. Ωρα 4.30 για Μαστιχάρι, Αερ/μιο, Κέφαλο. Ωρα 9 για Μαστιχάρι, Αερ/μιο, Καρδάμενα και στις 9 παράλληλα για Μαστιχάρι, Αερ/μιο, Κέφαλο.
ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡ/ΜΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ
Όλα τα παραπάνω δρομολόγια, από την Κω, μόλις καταλήγουν στο τέρμα τους, κάνουν την αντίστροφη διαδρομή, έχοντας πάντα το αερ/μιο ως ενδιάμεση στάση

No comments: