Thursday 5 May 2011

Παραίτηση Μεταξωτού από τη θέση του Δ/ντη της ΒΙΜΕΛ


«ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ…»
Επιστρέφει στην Υπ/σια Καθαριότητας

Την παραίτησή του από τη θέση του Διευθυντή της ΒΙΜΕΛ, υπέβαλλε στον Δήμαρχο και στην Πρόεδρο της Επιχείρησης κ. Κιαπόκα, ο κ. Μιχάλης Μεταξωτός, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας τόνισε ότι κουράστηκε σωματικά και ψυχολογικά, γι’ αυτό και παραιτήθηκε από την θέση του Δ/ντη.
Η Πρόεδρος της ΒΙΜΕΛ κ. Πόπη Κιαπόκα, μας επιβεβαίωσε ότι στην επιστολή παραίτησής του, δεν αναφέρεται σε πολιτικούς λόγους, αλλά σε καθαρά προσωπικούς. Πάντως, υπογράμμισε ότι σε παλαιότερη συνάντηση που είχαν η ίδια και ο Αντιδήμαρχος κ. Βασιλειάδης, ο κ. Μεταξωτός τους είχε ενημερώσει ότι θα παραιτηθεί, λόγω κούρασης από τη θέση του (τον επόμενο χρόνο όμως) και ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, απ’ όπου και ήταν αποσπασμένος.
Πάντως, το ότι ο κ. Μεταξωτός παραιτήθηκε τώρα και όχι τον επόμενο χρόνο, όπως είχε πει στους πολιτικούς του προϊστάμενους, σίγουρα έχει να κάνει με τις δηλώσεις του Δημάρχου για τη ΒΙΜΕΛ, στη πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε.
* Να σημειωθεί ότι από την Δημ. Αρχή, δεν έχει απαντηθεί ακόμη το αν έγινε ή όχι δεκτή η παραίτηση του κ. Μεταξωτού.

No comments: