Thursday 19 May 2011

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΠΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΚΩ


Πολλά και ποικίλα τα σχόλια από την αιφνίδια παραίτηση του κ. Πουλιού από τα αξιώματά του στη ΝΔ.
Πέραν των αιτίων και της όποιας παρασκηνιακής πλευράς του θέματος, το βέβαιον είναι ότι η παραίτηση αυτή ανοίγει λογικές ανακατέματος της τράπουλας ως προς τα αξιώματα της περιοχής μας, αφού είναι βέβαιον ότι ο κ. Πουλιού «δεν πηγαίνει σπίτι του», απλά θα διανύσει περίοδο «αγρανάπαυσης» και σε ανύποπτο χρόνο είναι σίγουρο ότι θα δηλώσει ξανά «παρών».
Ετσι για τη ΝΔ υπάρχει θέμα «διαδόχου» στη θέση που είχε στο ψηφοδέλτιο των βουλευτικών από την Κω, γεγονός που ήδη «τρέχει», αφού μέσω ΝΟΔΕ αναζητήθηκαν συγκεκριμένοι «εθελοντές», από τους οποίους και ζητήθηκαν βιογραφικά…
Σ’ ότι αφορά τώρα τον κ. Πουλιού, το πιο πιθανό σενάριο είναι να στραφεί στα Δημοτικά, ένα χώρο που τον ξέρει, αλλά και που θα μπορούσε να ελπίζει τα καλύτερα για τους πολιτικούς του στόχους. Ηδη ο χώρος της Τ.Α. για τη ΝΔ στην Κω είναι γόνιμος για τον κ. Πουλιού, αφού ο μέχρι τώρα εκπρόσωπός της κ. Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου δείχνει ότι έχει «παγώσει» τη δραστηριότητά του στα δημοτικά.
Ενας άλλος βασικός – εν δυνάμει – υποψήφιος θα ήταν και ο κ. Κώστας Ασλάνης, ο οποίος όμως δεν δείχνει να βιάζεται να εκτεθεί ως υποψήφιος στα δημοτικά της προσεχούς περιόδου, ή διεκδίκηση μιας θέσης στο Κοινοβούλιο.

No comments: