Tuesday 24 May 2011

Ο Ιπποκρατικός όρκος ενθουσίασε 850 Γερμανούς συνέδρους


Το Γερμανικό Συνέδριο Ομοιοπαθητικής και Ομοτοξικολογίας τελείωσε! Ήταν το 10ο Συνέδριο που η Κως είχε τη χαρά και τιμή να φιλοξενεί φέτος για μιαν ακόμη χρονιά στο «Neptune». Η πρώτη φορά ήταν το 2002 με πολύ μικρή συμμετοχή, χρόνο με το χρόνο όμως ο αριθμός συμμετεχόντων μεγάλωνε, για να ξεπεράσει πριν δύο χρόνια τα 1500 άτομα σε διάρκεια παραμονής δύο εβδομάδων. Φέτος η συμμετοχή ήταν 850 άτομα συνολικά με παραμονή του κύριου όγκου από 4 έως 18 Μαΐου.
Οι περισσότεροι σύνεδροι και συνοδά μέλη αναχώρησαν προχτές, 18 Μαΐου, μετά από επιτυχή σειρά σεμιναρίων και ευχάριστων διακοπών.
Όπως κάθε χρόνο, στην πρώτη εβδομάδα παραμονής οργανώθηκε προς τιμήν των Συνεδρίων αναπαράσταση του Ιπποκρατικού Όρκου για 500 συμμετέχοντες, τους οποίους καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Μπαλαλής, ενώ τη δεύτερη εβδομάδα απαγγέλθηκε ο Ιπποκρατικός Όρκος στο χώρο του Πλατάνου, όπου το χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Νίκος Σοφός, Διευθυντής του Ενιαίου Φορέα Κω.
Είναι πολύ θετικό ότι το Συνέδριο θα οργανωθεί πάλι στην Κω και στο ξενοδοχείο «Neptune» το Μάιο 2012, αφού η πανελλήνια απεργία της 11ης Μαΐου επηρέασε ελάχιστα τις αναχωρήσεις της ίδιας μέρας 500 ατόμων του Συνεδρίου

No comments: