Saturday 12 February 2011

ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Μάχη υποψηφίων στη ΝΔ ΟΛΑ «ΑΝΟΙΧΤΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΠΑΥΛΙΔΗ


Νέα πρόσωπα, καταξιωμένα στελέχη με ικανότητες που να είναι διαθέσιμοι να αφιερώσουν χρόνο και συλλογική εργασία και να εκπροσωπήσουν επάξια το κόμμα και την περιοχή τους ως πολιτευτές και ως υποψήφιοι βουλευτές αναζητά η ΝΔ.
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει ήδη οι πολιτικές βολιδοσκοπήσεις σε αυτή την κατεύθυνση, τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο, γεγονός που έχει θέσει σε πλήρη εγρήγορση νέα και παλιά στελέχη του κόμματος.
Σε επίπεδο Δωδεκανήσου, εκτός από την βουλευτή κ. Ιατρίδη που είναι βέβαιη ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο όποτε κι αν προκηρυχθούν οι εκλογές, ακούγονται επίσης ως νέα στελέχη και τα ονόματα των κ. Δημήτρη Κρητικού, πρώην Δημάρχου Καμείρου, Μάνου Κόνσολα, πρώην προέδρου τα ου Δημ. Σ/λίου Ρόδου και Στράτου Καρίκη, αντιδημάρχου Ροδίων.
Συζητείται επίσης ευρέως και όνομα του πρώην προέδρου του ΕΒΕΔ και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας το Δημ. Σ/λιο Ροδίων κ. Γ. Χατζημάρκου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 3 από τους 4 έχουν συζητήσει κατά καιρούς σε προσωπικό επίπεδο το ενδεχόμενο αυτό με στενούς κομματικούς τους φίλους, τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο και αφήνουν ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο, υπό προϋποθέσεις.
Κάποια από τα στελέχη αυτά, είναι πιθανόν να ενταχθούν στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου και να δώσουν έτσι τη μάχη των επόμενων βουλευτικών εκλογών μαζί με τα καταξιωμένα στελέχη κ. Βαληνάκη, Καραμάριο, Χρύση και Πουλιού αντίστοιχα.
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ
Ο κ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ;
Σε κάθε περίπτωση, το μεγάλο ερωτηματικό που υπάρχει, είναι αυτό του κ. Παυλίδη, ο οποίος είναι βέβαιον ότι δεν έχει πάει σπίτι του…
Ο ίδιος όταν ερωτάται, απαντά ότι όλα είναι ανοιχτά, που σημαίνει ότι δεν αποκλείει τίποτα.
Ετσι, ανάμεσα στα πιθανά σενάρια είναι και εκείνο μιας σύμπραξης με τον κ. Καρατζαφέρη, τα αποτελέσματα του οποίου στις τελευταίες εκλογές με το νέο εκλογικό νόμο, του εξασφαλίζουν σίγουρα μια θέση στη Δωδ/σο…

No comments: