Saturday 19 February 2011

Με κομψοτεχνήματα Ταλαγάνη η πίτα της «Παναθηναϊκής»


Πολύς και καλός κόσμος γέμισε ασφυκτικά το “Avanti” στην εκδήλωση μνήμης για την αείμνηστη Πρόεδρο της Παναθηναϊκής, Αγγέλα Νταϊφά, με την ευκαιρία της κοπής της πίτας της Οργάνωσης της Κω.
Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος κ. Ελενα Γεωργιάδη, που σκιαγράφησε με την αρμόζουσα ευαισθησία το πορτρέτο της χαρισματικής Προέδρου, αλλά και χαρακτηριστικές περιπτώσεις από το πλούσιο και δημιουργικό της έργο.
Στο ίδιο πνεύμα μίλησαν για την Α. Νταϊφά και η τ. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδ/κών Σωματείων κ. Λίνα Χαραλαμποπούλου, η Περ/κή Σ/λος κ. Ειρ. Σβύνου, ο τ. Υπ. Αιγαίου κ. Παυλίδης και ο καλός φίλος και συνεργάτης της κ. Δημήτρης Ταλαγάνης, που παράλληλα είχε εκθέσει στην αίθουσα μέρος της υπέροχης έκθεσης από την πρόσφατη συλλογή των κομψοτεχνημάτων του για την καινούργια χρονιά.
Τυχερή της βραδιάς η κ. Δήμητρα Γιάχου.
* Αξιοσημείωτη και η παρουσία στην εκδήλωση, της κ. Ναγμέ Ροχάνη, καθηγήτριας στο Παν/μιο Αιγαίου, παλιό μέλος της Λέσχης που ανταποκρίθηκε στην τιμητική πρόσκληση προς μεγάλη χαρά όλων των μελών, αφού ήταν και παραμένει ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο.

No comments: