Saturday 5 February 2011

Απίστευτη ενέργεια για… «ξεκαθάρισμα λογαριασμών». ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΝΤΩΝΟΥΡΗ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ


Ολοκληρωτική καταστροφή της ταβέρνας του κ. Χαράλαμπου Αντωνούρη στην παραλία «Παραντάις» της Κεφάλου προκάλεσε πυρκαγιά που προκάλεσαν άγνωστοι (μέχρι στιγμής) δράστες, τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Σύμφωνα με μαρτυρία ενός ψαρά, οι εμπρηστές ξεκίνησαν το καταστροφικό τους έργο στις 5 το πρωί, με ταυτόχρονη πυροδότηση από 3 σημεία και μέσα σε λίγα λεπτά όλες οι εγκαταστάσεις είχαν παραδοθεί στις φλόγες, μετατρέποντάς τες σε λίγη ώρα σε στάχτη…
Η ενέργεια αυτή προκάλεσε εύλογη αίσθηση σ’ όλο το νησί, καθότι εκτιμάται ότι πρόκειται για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών»…
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΣΕΒ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Δεν θα μείνουν ατιμώρητοι
οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί
του εμπρησμού στην Κέφαλο
Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την ενέργεια που έλαβε χώρα σήμερα τα ξημερώματα στο κατάστημα ιδιοκτήτη εστιατορίου της περιοχής μας, και συγκεκριμένα στη θέση PARADISE.
Θεωρούμε προσβλητικό και φασιστικό το γεγονός σε μια ευνομούμενη δημοκρατική κοινωνία του 2011, μετά από τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που βιώνουμε, μετά και από την καταστροφική θεομηνία που έπληξε το νησί μας, οι επαγγελματίες μας να αντιμετωπίζουν και επιθέσεις πυρός από άγνωστους εγκληματίες, οι οποίοι καταστρέφουν χωρίς ίχνος συνείδησης τον ιδρώτα και τους αγώνες ζωής των συμπολιτών μας.
Εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτησή μας για την ακραία αυτή μορφή ενέργειας της τρομοκρατίας. Στέλνουμε μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση ότι οι επαγγελματίες του νησιού μας, δεν είναι μόνοι τους σ’ αυτή την πολύ μεγάλη δοκιμασία που καλούνται να περάσουν.
Θα είμαστε δίπλα τους, στηρίζοντας τον παραδειγματικό μέχρι σήμερα αγώνα για την επιβίωσή τους και δεν θα αφήσουμε την πράξη αυτή ατιμώρητη!
Με ειλικρινή συμπαράσταση
Ο Πρόεδρος της Δημ. Κοιν. Κεφάλου
ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

No comments: