Tuesday 1 February 2011

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Σ/ΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΥΛΙΟΥ



Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Πυλίου, έγινε το απόγευμα της Κυριακής, η κοπή της πίτας του Σ/γου Γονέων του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Πυλίου.
Η Πρόεδρος κ. Κουλιανού, στον χαιρετισμό της, ευχαρίστησε όλους τους γονείς για την βοήθειά τους, κάνοντας αναλυτικά τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς, όπου με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από διάφορες εκδηλώσεις του σ/γου, πήγαν για τις ανάγκες του σχολείου και των μαθητών.
Στην εκδήλωση, βραβεύτηκαν και οι παρακάτω αριστούχοι μαθητές της 6ης Δημοτικού της περσινής χρονιάς: Κοντέσσα – Ελένη Βουλιάκη, Σεβαστή Διακομιχάλη, Διονύσης Κουλιανός, Ευστράτιος Μακρής, Αικατερίνη Μπαρκουτα, Διονυσία Παλαπάνη, Νίκος Πίκουλας, Χαρούλα Ρούφα, Ελντα Τσανι, Σεβαστή – Ιωάννα Φλάσκου, Μιλτιάδης Χατζηστάσης, Νίκος Ζωγραφάκης Ευαγγελία Ασπρα, Στέργος Βρέττης, Φοίνιξ – Τάσος Γιακαλής, Παναγιώτης Κανδύλης, Αντριάννα – Σαββίνα Κελαδίτη, Πέτρος Λάμπρου, Αντώνης Λύχνος, Αντώνης Μαρίνος, Ραφαήλ Πάχος, Στέργος Τσουνάς, Μαρία Χατζηγεωργίου, Ιωάννης Χατζηφιλίππου, Θεμελίνα Χατζηθεοδώρου.
* Επίσης, ο σ/γος τίμησε και τον Δ/ντη του σχολείου κ. Αναθρεπτάκη για την συνεργασία που είχαν, αλλά και για την προσφορά του στο σχολείο του.
* Η εκδήλωση έκλεισε με τα χορευτικά τμήματα των μαθητών, που καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές, επιβραβεύοντας με τον καλύτερο τρόπο την καταπληκτική δουλειά που γίνεται από τα παιδιά και την δασκάλα τους Αργυρώ Κεφαλιανού.

No comments: