Friday 20 August 2010

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ TUI- «Νέπτουν» και «Παλλάδιον» στα 100 καλύτερα



Στο πλαίσο της προώθησης της ποιότητας στα ξενοδοχεία, η TUI παρέδωσε στα ξενοδοχεία NEPTUNE και PALLADIUM, τα βραβεία TUI HOLLY.
Τα βραβεία παρέδωσαν στους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων, ο εκπρόσωπος της TUI κ. Oliver Grosse Kleimann και ο εδώ αντιπρόσωπος της TUI κ. Σταμάτης Βουκουβαλίδης.
Στην τελετή παράδοσης τονίστηκε πόσο σημαντικός παράγων είναι η ποιότητα και οι καλές υπηρεσίες στις δύσκολες συγκυρίες ενός σκληρού ανταγωνισμού και βέβαια η σπουδαία υπόθεση, που αφορά τη δημιουργία επαναλαμβανόμενων πελατών, αφού φεύγουν ευχαριστημένοι και γίνονται παράλληλα, διαφημιστές της περιοχής.
Είναι αξιοσημείωτο, ότι τα βραβεία αυτά απονέμει η TUI μόνο σε 100 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.
Παραλαμβάνοντας το βραβείο του ο κ. Π. Μοίρας (ιδιοκτήτης του «Παλλάδιον» ευχαρίστησε την TUI κυρίως όμως τους πολλούς επαναλαμβανόμενους πελάτες του, για την αγάπη που δείχνουν στο ξεν/χειο του, αποδίδοντας την επιτυχία του αυτή, στον άριστο επαγγελματισμό και κυρίως το μεράκι που βάζει σ’ αυτή τη δουλειά, όλη του η οικογένεια και ιδιαίτερα, η σύζυγος και τα παιδιά του.
Στη συνέχεια, εκ μέρους του Neptune, παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Δ/ντης της μονάδας κ. Μ. Παπάζογλου, υπογράμμισε τη σημασία που έχει η προτίμηση τόσων χιλιάδων επισκεπτών στη μονάδα, εδώ και πολλά χρόνια, αφού είναι η πολλοστή που της απονέμεται το συγκεκριμένο βραβείο, γεγονός που τους γεμίζει από τη μία ικανοποίηση και κυρίως, από την άλλη, ευθύνη να συνεχίσει παρέχοντας το ίδιο υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

No comments: