Wednesday 25 August 2010

H ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ BEACH VOLLEY ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩ!


Παρουσία των κορυφαίων αθλητών της Ευρώπης, ξεκίνησε την Τετάρτη, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα beach volley U23 στο Νησί μας.
Το πρωί της Τρίτης, δόθηκε στο κεντρικό γήπεδο των αγώνων, συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο κ. Σταματάκη και τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Ομοσπονδίας βόλεϊ, στην οποία και ουσιαστικά κηρύχθηκε η έναρξη των αγώνων.
ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Η ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ
ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο Δήμαρχος, τόνισε ότι η Κως επιλέχθηκε για δεύτερη φορά να αναλάβει την διοργάνωση των αγώνων ,μέσα από άλλες δύο συμμετοχές της Γαλλίας και του Ισραήλ. Με την ανάθεση αυτή, βασικά ανέβασαν τον πήχη και κατάφεραν να συγκεντρώσουν την αφρόκρεμα των αθλητών του beach volley, όλων των εθνικών ομάδων Ανδρών και Γυναικών. « Ο ισχυρός Δήμος της Κω – είπε- μέσα στην οικονομική κρίση, χάρη στη σωστή οικονομική διαχείριση, έχει την δυνατότητα να επενδύει σε τέτοιες μεγάλες εκδηλώσεις, με πολλά οφέλη για το Νησί και θα συνεχίσει να το κάνει, ώστε να προβάλλει την Κω σε όλο τον κόσμο». Ο Δήμαρχος επίσης, ευχαρίστησε και τους εθελοντές που θα συμμετέχουν, για την πολύτιμη παρουσία τους στην διοργάνωση.
Το λόγο μετά πήρε ο supervisor της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας κ. Γκόμεζ, ο οποίος ευχαρίστησε την δημοτική αρχή για την άρτια διοργάνωση του μεγάλου αυτού αθλητικού γεγονότος .
Αμέσως μετά, ο κ. Βελώνης, μέλος της Επιτροπής Beach Volley της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, ευχαρίστησε την Τ.Α και εξέφρασε τις ευχαριστίες του και την εμπιστοσύνη του για την έκβαση της όλης προσπάθειας, ενώ κάλεσε τον κόσμο να δώσει και φέτος βροντερό παρών για να ενισχύσει τις προσπάθειες των αθλητών.
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ: ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ Η ΚΩΣ
Τέλος, τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του ΔΟΑ κ. Σταματάκης, που για μία ακόμη φορά επανέλαβε ότι επιτεύχθηκε ο στόχος να αποδείξουν ότι το νησί μας και η χώρα μας, εξακολουθούν να είναι δυνάμεις στις οποίες μπορεί κανείς να βασιστεί και στις πιο δύσκολες στιγμές. Επεσήμανε ότι στόχος της Δημ. Αρχής είναι η Κως να γίνει επώνυμος αθλητικός προορισμός όχι μόνο αναλαμβάνοντας την διοργάνωση του beach volley αλλά μεγάλα αθλητικά γεγονότα.
* Όσον αφορά το κόστος της διοργάνωσης, ο κ. Σταματάκης ότι θα φέτος ο προϋπολογισμός είναι μικρότερος από πέρυσι (περίπου 70.000 ευρώ), ενώ ο Δήμαρχος επισήμανε, ότι μετά το πέρας των αγώνων θα δοθούν αναλυτικά όλα τα στοιχεία για το κόστος της διοργάνωσης, «έτσι ώστε – όπως είπε- να γνωρίζουν οι δημότες που θα πάει το κάθε ευρώ».

No comments: