Tuesday 10 August 2010

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ « Η ΠΟΥΛΤΣΙΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΔΑΣΟΣ»


Συναρπαστικές στιγμές χάρισε στους θεατές η παιδική παράσταση «Η Πουλτσινέλα και το γελαστό δάσος» με την πρωτότυπη σκηνοθεσία του Θωμά Κινδύνη και το παιδαγωγικό της ύφος.
Η ιστορία της μαριονέτας που κόβει τα σκοινιά για να ζήσει ελεύθερη καθήλωσε μικρούς και μεγάλους με την αλήθεια και τη μουσική της.
Το έργο, παρ’ όλο που μας παρουσιάζει τις περιπέτειες μια μαριονέτας, δεν είναι κουκλοθέατρο! Πρόκειται για μια μουσική θεατρική παράσταση με πέντε ηθοποιούς- μουσικούς, που παίζουν ζωντανά μουσικά όργανα δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να τα γνωρίσουν, να τα ακούσουν και να τα δουν εν δράση.
Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Θωμάς Κινδύνης, ο οποίος κατάφερε με την εξαιρετική του σκηνοθεσία να οδηγήσει τα παιδιά στο μαγικό κόσμο του Πουλτσινέλα, χαρίζοντάς τους μια αληθινά παιδική βιωματική παράσταση και δίνοντάς τους τα ερεθίσματα να βιώσουν πλήθος συναισθημάτων, καθώς επικοινωνούν και συμμετέχουν με τους ηθοποιούς σ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Μετά το τέλος του έργου, ακολούθησε θεατρικό παιχνίδι.

No comments: