Saturday 7 August 2010

Ξεπέρασε τις προσδοκίες της Easy Jet η ζήτηση για την Κω


Συνάντηση με τους εκπροσώπους του Νησιού μας έκανε το πρωί της Πέμπτης ο Περιφερειακός Διευθυντής της Easy Jet, για να συζητήσει την πορεία της συνδιαφήμισης των φορέων με την εταιρεία. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν η Έπαρχος, ο Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα κ. Μπίλλης, ο Δήμαρχος Κω, η Αντιδήμαρχος Δ. Δικαίου κ. Βλάχου, ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕΔ κ. Χαλκιδιός, ο Πρόεδρος του ΔΟΤ κ. Σιφάκης και ο Πρόεδρος των ξεν/χων κ. Χατζημιχαήλ.
Ο κ. Βακιρτζής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας στην Κω, τονίζοντας ότι ξεπέρασε και τις προσδοκίες τους. «Η Κως – είπε- είναι ένας δυναμικός προορισμός, με μεγάλη ανάπτυξη, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν σκέψεις για αύξηση των δρομολογίων από του χρόνου (φέτος είναι 4 πτήσεις την εβδομάδα). Η εταιρεία μας πετάει μόνο σε προορισμούς που έχουν μέλλον και η Κως έχει μεγάλη ανάπτυξη».
* Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό συνδιαφήμισης που καλούνται τώρα να εξοφλήσουν οι φορείς μας αγγίζει τα 120.000 ευρώ (από 20.000 ευρώ οι Δήμοι Δικαίου και Ηρακλειδών, 30.000 ο Δήμος Κω, 20.000 το Επαρχείο και 30.000ο το ΕΒΕΔ). Για το «κλείσιμο» της οφειλής θα γίνει νέα συνάντηση των Φορέων στο Επαρχείο, μέσα στην εβδομάδα.
Θετικά είναι τα μηνύματα από τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους που ξεκίνησαν φέτος δρομολόγια στην Κω. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Easy Jet κ. Στέφανος Βακιρτζής τόνισε ότι η ζήτηση ξεπέρασε τις προσδοκίες της εταιρείας ενώ χαρακτήρισε την Κω ως ένα δυναμικό προορισμό στον οποίο το επόμενο διάστημα θα αυξηθούν οι πτήσεις.

No comments: