Tuesday 17 August 2010

ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ: ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ


Συνέντευξη έδωσε το πρωί της Δευτέρας η υποψήφια Περιφερειάρχης με το ΚΚΕ κ. Λίλα Καφαντάρη, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας που κάνει στο Νησί μας. Η κ. Καφαντάρη είχε σχετικές συναντήσεις με στελέχη από Κω για την στελέχωση του ψηφοδελτίου της (δεν ανακοίνωσε επίσημα τίποτα ακόμη), ενώ θα επισκεφθεί το ΙΚΑ, το εργοστάσιο της ΔΕΗ, ξενοδοχείο στην Κέφαλο και άλλες υπηρεσίες (το απόγευμα της Τρίτης, ώρα 8, θα μιλήσει στο Πνευματικό κέντρο Κεφάλου, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης, ώρα 7.30, στο ξεν. Μαριτίνα, θα γίνει ανοιχτή συγκέντρωση).
ΜΑΚΡΗ: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΟΣΟΙ
ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ
Την κ. Καφαντάρη, παρουσίασε η επικεφαλής της Γραμματείας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Μακρή, η οποία τόνισε ότι επιδίωξη σε αυτές τις εκλογές, είναι να «πάρουν στο πλευρό τους, όσους περισσότερους εργαζόμενους θίγονται από τα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης.
ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ: ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Η κ. Καφαντάρη, ανέφερε ότι ο «Καλλικράτης θα σταματήσει κάθε έννοια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα μεταφερθούν στους Δήμους, χωρίς τους απαραίτητους πόρους, η Παιδεία, η Υγεία κ.α. με αποτέλεσμα να μην αναπτυχθούν και αν οδηγηθούν στην ιδιωτικοποίηση». « Οι απολύσεις- είπε- και οι εργασιακές σχέσεις έχουν χειροτερέψει και οι 13 περιφέρειες της χώρας μας, έχουν αλωθεί από τα μεγάλα μονοπώλια. Υπάρχει όμως ελπίδα για καλύτερες ημέρες. Και αυτό θα γίνει με την ψήφο σας στη «Λαϊκή Συσπείρωση», ώστε να ξαναπάρει ο λαός την εξουσία στα χέρια του και να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια κάποιων, που μας οδηγούν με σταθερά βήματα στην εξαθλίωση. Μόνο το ΚΚΕ πριν τις εκλογές είχε πει την αλήθεια στον λαό, έτσι και τώρα λέμε την αλήθεια και ζητάμε την ψήφο του, καθώς η μόνη ελπίδα είναι η λαϊκή συσπείρωση. Να δημιουργήσουμε ένα κοινό μέτωπο για λαϊκούς αγώνες. Ψηφίζοντας μας, θα βγουν περισσότεροι αγωνιστές, για να σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά τους και να φύγει επιτέλους το «σαπισμένο σύστημα».
Κλείνοντας, η κ. Καφαντάρη, κάλεσε τους πολίτες να δυναμώσουν όλοι μαζί την φωνή αντίδρασής τους, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, ενώ τόνισε ότι η αποχή στις εκλογές, θα ενδυναμώσει την κομματική εξουσία.
* Την Τετάρτη, στο ξεν. Μαριτίνα, θα γίνει η κεντρική συγκέντρωση, με ομιλήτρια την κ. Καφαντάρη, όπου θα ανακοινωθεί και ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ στο Νησί μας, με τον κ. Στέλιο Κριαρά να είναι ο επικρατέστερος.

No comments: