Wednesday 18 August 2010

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/8 ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ VESPA


Ο σύλλογος Φίλων Vespa Κω, με την επωνυμία Kos Vespa Club, σας προσκαλεί στη 4η ετήσια έκθεση ανακαινισμένων μηχανών της θρυλικής Vespa. Την Κυριακή 22 Αυγούστου στα πλαίσια των Ιπποκράτειων 2010 έχει προγραμματιστεί, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έκθεση ανακαινισμένων μηχανών τύπου Vespa στην Ακτή Κουντουριώτη. Στις 19:30 σας περιμένουμε για να ταξιδέψουμε με την δροσερή θαλασσινή αύρα και σκηνικό το Κάστρο της Νερατζιάς χρόνια πίσω και να αναπολήσουμε την απλότητα και την ομορφιά αλλοτινών εποχών.
Στο χώρο της έκθεσης θα δοθεί η δυνατότητα να μυηθείτε στην ιστορία της αξεπέραστης «σφήκας», να μάθετε τεχνικές λεπτομέρειες των διαφόρων μοντέλων, να φωτογραφηθείτε με μηχανές αντίκες του 1949 και αν το επιθυμείτε να προμηθευτείτε το πρώτο συλλεκτικό μπλουζάκι που τυπώθηκε ειδικά για την έκθεση.
Με χαρά προσκαλούμε όλους τους κατόχους ανακαινισμένης Vespa να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Σερνικό Στράτο στα τηλέφωνα 2242027117και 6945852212. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την συμμετοχή σας στον σύλλογο “Kos Vespa Club”, καθώς και τις δράσεις που είναι προγραμματισμένες και πρόκειται να λάβουν χώρα το επόμενο χρονικό διάστημα μπορείτε να επικοινωνείτε με το μέλος του συλλόγου κ. Νεκτάριο Γεωργαντή στο τηλέφωνο 6932727905.
Ο Πρόεδρος Σερνικός Στράτος

No comments: