Wednesday 27 April 2011

Μεγάλη επιτυχία και φέτος στον φιλικό αγώνα επίλεκτων - κρατούμενων στις φυλακές


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος, το Μεγάλο Σάββατο, από το «Ράδιο Τζερώνε», ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου, ανάμεσα στους επίλεκτους Κω και τους κρατούμενους.
Πολλοί ήταν οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι, δίνοντας το μήνυμα, ειδικά αυτές τις μέρες, σ’ αυτούς που στερούνται το πολύτιμο αγαθό της ελευθερίας, ότι δεν είναι στο περιθώριο, αφού κάποιοι απ’ αυτούς θα είναι πάντα δίπλα τους.
ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ
Στον αγωνιστικό χώρο τώρα, οι κρατούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δίκαια επικράτησαν 15-9 των επίλεκτων Κω, που παρουσιάστηκαν φέτος με πολλές ελλείψεις.
Για την ομάδα των επίλεκτων πέτυχε 4 γκολ ο Π. Καϊσερλης, 3 ο Γ. Τσιρπανλής, 1 ο Σ. Μπαραχάνος και 1 ο Γ. Νικητιάδης:
Η σύνθεση των Επίλεκτων: Γ. Νικητιάδης, Γ. Ιωαννίδης, Μ. Κεφαλιανός, Δ. Φουρλης, Π. Κεφαλιανός, Σ. Μπαραχάνος, Α. Πήτας, Γ. Τσιρπανλής, Γ. Βαλαώρας.
* Μετά το τέλος του αγώνα, τιμήθηκαν από τον διοργανωτή Τζερώνε, ο Αντεισαγγελέας Εφετών κ. Οικονόμου (εκ των πρωτεργατών του συγκεκριμένου αγώνα), το «ΒτΚ» για τα 36 χρόνια του και ο Υφυπουργός κ. Νικητιάδης, ενώ και ο διευθυντής των φυλακών κ. Καραθάνος, τίμησε τον Τζερώνε για την προσφορά του, στον συγκεκριμένο αγώνα.

No comments: