Saturday 9 April 2011

Νέα κάθετη αναβάθμιση στο λιμάνι και στην πόλη της απέναντι Αλικαρνασσού


ΓΕΝΙΚΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΜΕ ΜΑΡΜΑΡΑ
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ – ΦΩΤΑ
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΕΜΑ ΔΡΟΜΩΝ
Αερ/κή σύνδεση Μυτιλήνη – Σμύρνη!

Αν η Κως δείχνει ότι τουριστικά πηγαίνει φέτος «σφαίρα», για την απέναντι Αλικαρνασσό οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα …βουλιάξει από τουρίστες!
Γνωστός τουριστικός παράγοντας του νησιού μας, που επέστρεψε προ ημερών από ταξίδι στις απέναντι ακτές, σχολίαζε τις εντυπωσιακές αλλαγές που έκανε σ’ όλο το Bodrum, ο Δήμαρχος Μ. Κοτσαντόν, κάνοντας εργασίες κάθετης αναβάθμισης της τουριστικής εικόνας της πόλης, κάνοντάς την κυριολεκτικά αγνώριστη!
Το πρώτο και κύριο είναι η ολοκλήρωση όλων των ανακατασκευών στο λιμάνι, εκεί όπου αράζουν τα ημερόπλοια. Νέα σύγχρονα γραφεία στις Υπηρεσίες για εξυπηρέτηση διαβατηρίων σε λίγα λεπτά. Νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις και μοντέρνα καταστήματα αντί τα μέχρι τώρα «χύμα» στους πάγκους.
Εντυπωσιακές οι αλλαγές σε όλο το παραλιακό μέτωπο από την αποβάθρα έως τη μαρίνα, όλα πλακοστρώθηκαν με μάρμαρα, νέος φωτισμός, χιλιάδες ανθισμένα λουλούδια στα παρτέρια, πεντακάθαρα όλα και το κυριότερο διαπλάτυνε τα πεζοδρόμια, απαγόρευσε τη στάθμευση και στένεψε τον παραλιακό δρόμο σε πλάτος 2 μέτρων, ίσα – ίσα που περνούν τα οχήματα!!!
* Τέλος, αξιοσημείωτη είναι η πληροφορία ότι μετά από συνεργασία που υπέγραψαν οι παράγοντες της Λέσβου με τον Πρόεδρο της «Ισμίρ Χαβά Γιολαρί» από φέτος θα συνδεθεί αεροπορικώς η Μυτιλήνη με τη Σμύρνη…

No comments: