Tuesday 5 April 2011

Από τον κ. Νίκο Κανταρζή ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΩ Για τη διπλοδρόμηση του λιμανιού


Κύριε Δήμαρχε
Βρισκόμαστε στην έναρξη μιας ακόμα τουριστικής περιόδου, καθώς φαίνεται και ακούγεται πολλά υποσχόμενης, εν τούτοις υπάρχει διάχυτη αγωνία και στην τοπική μας κοινωνία για την γενικευμένη οικονομική κρίση και τα αρνητικά της επακόλουθα!
Και είναι φυσικό σε μια τέτοια κατάσταση, η όποιες αποφάσεις της κάθε μορφής εξουσίας, ιδιαίτερα της Αυτοδιοίκησης, να έχουν ως στόχο την δημιουργία κλίματος ασφάλειας και αισιοδοξίας για το μέλλον του τόπου και των πολιτών.
Για τους αναπτυξιακούς στόχους και τα οράματά σας, αν και δεν τα κατανοώ πλήρως, είναι νωρίς ακόμα και θα ήταν αμετροεπές εκ μέρους μου να ασκήσω την όποια κριτική άποψη, όμως θέλω να αναφερθώ σε ένα θέμα που θεωρώ ότι κάθε άλλο παρά συμβάλλει στη δημιουργία κλίματος αισιοδοξίας.
Και αναφέρομαι στην εμμονή σας να δηλώνετε ότι θα προχωρήσετε άμεσα στη διπλοδρόμηση του λιμανιού!
Προσωπικά, γνωρίζοντάς σας πολλά χρόνια αλλά και ως συνεργάτης σας για μια δεκαπενταετία, είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνετε αυτό το τραγικό λάθος.
Για το λόγο αυτό πιστεύω ότι πρέπει άμεσα να το γνωστοποιήσετε, γιατί πιστέψτε με, πολλοί συνδημότες και συνδημότισσες ανησυχούν, γεγονός αρνητικό για το καλό κλίμα που όλοι πρεσβεύουμε για την πόλη μας.
Και θεωρώ ότι είναι και μια ευκαιρία να αποδείξετε ότι στόχος σας δεν είναι η καταστροφή του έργου της προηγούμενης Δημοτικής αρχής, αλλά η συμβολή σας στη συνέχιση ενός προγράμματος αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και προσέλκυσης επισκεπτών στην πόλη μας, το οποίο να σας θυμίσω ξεκίνησε να σχεδιάζεται στα μέσα της δεκαετίας του ’90, που πάλι εσείς ήσασταν Δήμαρχος του Δήμου της Κω και η προηγούμενη Δημοτική αρχή, καλώς ξεκίνησε να κάνει πράξη.
Δείξτε λοιπόν πολιτική γενναιότητα και πείτε, κόντρα στις λίγες μεμονωμένες φωνές μιας συντεχνίας ότι δεν πρόκειται να προχωρήσετε στη διπλοδρόμηση του παραλιακού δρόμου!
Με εκτίμηση
Νίκος Κανταρζής
Αρχιτέκτων - Μηχανικός

No comments: