Tuesday 5 April 2011

Επιστολή συμπαράστασης 36 μελών: ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ Ν. ΤΟΥΛΑΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΗ…


Κύριε Ιωαννίδη,
Με αφορμή όσα γράφτηκαν για το ΚΑΠΗ και τον πρόεδρό του κ. Ν. Τουλαντά, αποφασίσαμε να μιλήσουμε κι εμείς οι απλοί άνθρωποι, μέλη του ΚΑΠΗ που καθημερινά είμαστε αποδέκτες της εργασίας και της προσφοράς του.
Μπορεί να είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει ένας τέλειος χώρος, πλήρως εξοπλισμένος και σύγχρονος, όμως αυτό που νιώθουμε είναι η ζεστασιά, η καλοσύνη και η συνεχής προσφορά του Νίκου και της Πόπης Τουλαντά.
Εμείς ψάχνουμε να στεγάσουμε την μοναξιά μας, τα κοινά μας προβλήματα και να δούμε γελαστά πρόσωπα που θα μας κάνουν να ξεχάσουμε.
Εχουμε γνωρίσει νέους φίλους, έχουμε συμμετάσχει σε χαρούμενες γιορτές, σε αξέχαστες εκδρομές, έχουμε καθημερινά ένα χώρο δικό μας, να χωθούμε και να νιώσουμε υγιείς κοινωνικά και ψυχικά πολίτες.
Κυρίως θέλουμε ν’ αναφερθούμε στις όμορφες εμπειρίες απ’ τις εκδρομές που μαζί έχουμε κάνει.
Ο Νίκος έκανε για μας τα πάντα. Διοργάνωσε τις εκδρομές και αντιμετώπιζε όλες τις δυσκολίες με χαμόγελο όταν είχαμε προβλήματα (απεργίες, αρρώστιες, καθυστερήσεις) ήταν μόνον αυτός που τα αντιμετώπιζε όλα με χαμόγελο.
Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε έστω και με αυτές τις συνθήκες, επιτέλους δημόσια και να του ευχηθούμε να είναι γερός αυτός και η Πόπη για να συνεχίσουν την προσφορά τους, από όποια θέση.
Δεν θα ξεχάσουμε την βοήθεια που έχει προσφέρει σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας (τρόφιμα, ρούχα και άλλα), την συνεργασία του με άλλους φορείς για να εξοικονομήσει τα απαραίτητα.
Ότι και να πούμε για το Νίκο μας, είναι λίγο.
Πολλές φορές ζήτησε ν’ αλλάξει το ρόλο του προέδρου με κάποιον άλλο, πιο ξεκούραστο ή με άλλους που θα ήθελαν ν’ αναλάβουν τις αρμοδιότητες του ΚΑΠΗ, όμως κανείς δεν το ήθελε αυτό.
Ετσι ο Νίκος συνέχισε το δύσκολο ρόλο του μόνος του.
Χωρίς το Νίκο δεν θα υπήρχε το ΚΑΠΗ.
Τον ευχαριστούμε.
Ακολουθούν 36 υπογραφές

No comments: