Saturday 30 April 2011

Τη Δευτέρα 2/5 στο Νέπτουν οι Γερμανοί Τ.Ο. στο FVW Workshop


Στην Κω οι Γερμανοί συμμετέχοντες στο FVW workshop Στην Κω βρίσκονται σήμερα οι Γερμανοί tour operators και πράκτορες που συμμετέχουν στο FVW workshop. Μαζί τους είναι ο διευθυντής ΕΟΤ Γερμανίας & Αυστρίας κ. Σκορδάς. Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Rodos Palace το Σάββατο από 09.00 έως 18.00. Η παρουσία τους στη Ρόδο και από την Δευτέρα στην Κω, περιλαμβάνει ξεναγήσεις και ενημέρωση για τον προορισμό με στόχο την καλύτερη γνωριμία και αξιοποίηση εκ μέρους τους.
Διοργανωτές είναι η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το FVW, ενώ μέγας χορηγός είναι ο ΕΟΤ.
Μεγάλο ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες του τουρισμού, ξενοδόχους, τουριστικούς πράκτορες, διευθυντές ξενοδοχείων, στελέχη, τον εμπορικό κόσμο και τους επιχειρηματίες θα έχουν οι τοποθετήσεις των Γερμανών ομιλητών. Θα μεταφέρουν τις τάσεις της αγοράς, τη στρατηγική των τουριστικών οργανισμών και προτάσεις για την καλύτερη παρουσία της Ρόδου και Κω, με στόχο περισσότερες πωλήσεις στη Γερμανία. Είναι μια παραδοσιακή αγορά που πρέπει να στηρίζουμε για να διατηρεί τα υψηλά νούμερα επισκεπτών. Εξάλλου τα νησιά μας είναι πολύ αγαπητά στους Γερμανούς για τον πολιτιστικό πλούτο που διαθέτουν, τη παράδοση, το κλίμα και το περιβάλλον σε συνδυασμό με τη θάλασσα, τα καλά ξενοδοχεία και τις υποδομές.
Τη Δευτέρα θα αναχωρήσουν για την Κω με την Δωδεκάνησος seaways που είναι χορηγός, θα φιλοξενηθούν στο ξεν/χείο Neptune και θα συνεχίσουν τη γνωριμία με τον προορισμό, θα έχουν δε αντίστοιχα, συνάντηση με τους τοπικούς φορείς. Αντίστοιχα στην Κω έχει σχεδιαστεί πολύ καλό πρόγραμμα φιλοξενίας για τις καλύτερες εντυπώσεις.

No comments: