Thursday 31 March 2011

ΚΟΠΑΔΗΣ: Χωρίς το Κ.Υ. Αντιμάχειας το μισό νησί δεν έχει υγεία…


ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ «ΝΑ …ΧΑΘΕΙ»
ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΤΗ!

Την προτεραιότητα και την αναγκαιότητα λειτουργίας του Κ.Υ. Αντιμάχειας ανέδειξε στο Δημ. Σ/λιο της Δευτέρας ο κ. Γ. Κοπάδης, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα του στόχου, ενόψει μάλιστα και της εντός 3μήνου κατάρτισης του νέου υγειονομικού χάρτη της χώρας, που θα προβλέπει κλείσιμο νοσ/μείων και Κ.Υ. σ’ όλη την Ελλάδα.
- Θα πρέπει, είπε, άμεσα να εγκριθεί από το Υπ. Υγείας ο κανονισμός λειτουργίας του Κ.Υ. Αντιμάχειας, και να προχωρήσουμε στη στελέχωση και λειτουργία του, όχι αποδυναμώνοντας το Νοσ/μείο της πόλης, αλλά με πρόσληψη προσωπικού. Αν δεν γίνει αυτό – κατέληξε – το μισό νησί θα συνεχίσει να μην έχει υγεία…

1 comment:

Φραντσέσκα Χατζηπαναγιώτη said...

Κατ'αρχήν θέλω να συγχαρώ το φίλο και συνάδελφο Γιώργο Κοπάδη, για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλει, προκειμένου να αναβαθμιστεί η Υγεία στο νησί μας.
Με την ομιλία του χθες(Σάββατο 02/04/2011) στο Επιμελητήριο της Κω, νομίζω πως όλοι αντιληφθήκαμε την τεράστια Α ν ε π ά ρ κ ε ι α του τόπου μας στον τομέα της αντιμετώπισης τόσο των οξέων όσο και των μη επειγόντων περιστατικών που αφορούν το φλέγον θέμα της περίθαλψης και αντιμετώπισης των ασθενών.Η έλλειψη γιατρών, ασθενοφόρων, εξειδικευμένου νοσηλευτικού προσωπικού, απαραίτητου εξοπλισμού κλπ. καθιστά αναγκαία την άμεση παρέμβαση και επίλυση αυτών,από τις Αρχές του τόπου και τους αρμόδιους φορείς.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ να συμβαίνουν τα άνωθι, στο νησί του Ιπποκράτη!!!

Καλώ όλους τους συμπατριώτες, να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, πέρα από μικροκομματισμούς, ώστε να επανδρώσουμε το νησί μας.

Με εκτίμηση
Φραντσέσκα Δ. Χατζηπαναγιώτη