Thursday 10 March 2011

Νικητιάδης: Κως και Ρόδος ξανά το 2011 πρωταθλήτριες


Την αισιόδοξη εκτίμηση ότι η Κως και η Ρόδος θα βρεθούν και το 2011 στην κορυφή των προορισμών με αυξήσεις που θα ξεπεράσουν το 10%, ίσως και να πιάσουν το 15%, έκανε με δήλωσή του στο «ΒτΚ» ο Υφ. Τουρισμού κ. Νικητιάδης, επιστρέφοντας από την επίσκεψη που έκανε σε διάφορες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Ηδη από χθες βρίσκεται σε νέο ταξίδι, ξεκινώντας από το Βερολίνο, συνέχεια στη Νέα Υόρκη (Μαϊάμι), Μόσχα και Λονδίνο για την προώθηση διαφόρων θεμάτων που έχουν σχέση με τον τουρισμό. (Στην Κω θα έρθει 24/3 για να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου). Στις 23/3 θα παρουσιάσει στην Αθήνα το νέο βιβλίο του Ν. Σκουλά.
Στην ίδια του δήλωση, ο κ. Νικητιάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία που είχε το «άνοιγμα» που έγινε πρόσφατα στη γαλλική πρωτεύουσα με τις εκδηλώσεις του Υπουργείου και Αντιπροσωπειών από Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη και Χαλκιδική, εκδηλώσεις που εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απουσία της Κω, συμπληρώνοντας ότι το νησί πρέπει να τρέξει με άλλες ταχύτητες στον τουρισμό.

No comments: