Thursday 30 June 2011

Ανακαλύψτε τις θρυλικές ετικέτες του ΚΤΗΜΑ ΠΟΡTΟ ΚΑΡΡΑΣ


Το Κτήμα Πόρτο Καρράς ταξιδεύει στην Κω και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τις θρυλικές ετικέτες του! Προσκαλούμε όλους τους λάτρεις του κρασιού να γνωρίσουν τις ποικιλίες του κορυφαίου ελληνικού Κτήματος με τον μεγαλύτερο ενιαίο βιολογικό Αμπελώνα της Ελλάδος και τις αμέτρητες διακρίσεις σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς!
Σε συνεργασία με την Καβα Χαρτοφίλη, σας περιμένουμε :
Παρασκευή 1 Ιουλίου στο Club Mύλος, με δωρεάν γευστικές δοκιμές επιλεγμένων οίνων (Blanc de Blancs, Λημνιό-Cabernet Sauvignon & Meli Rose Demi Sec),συνοδεία εδεσμάτων και πολλές κληρώσεις με πλούσια δώρα!
Παρασκευή 1 Ιουλίου στο Palazzo del Mare, στο ιταλικό εστιατόριο Bacco, προσφέροντας δωρεάν το πρώτο ποτήρι που θα συνοδεύσει το δείπνο σας ( επιλογή μεταξύ του αρωματικού λευκού “Μελισσάνθη” και του απολαυστικού ερυθρού Λημνιό-Cabernet Sauvignon).
Σάββατο 2 Ιουλίου στο ειδυλλιακό εστιατόριο Spitaki, για ένα ξεχωριστό δείπνο γευσιγνωσίας δίπλα στη θάλασσα, με συνοδεία - δωρεάν -των εξαιρετικών νέων οινικών προτάσεων του Κτήματος, του λευκού “Αμαθούσα” και του ήδη πολυβραβευμένου ερυθρού Magnus Baccata . Φεύγοντας, σας προσφέρουμε 2 φιάλες των 187ml , δώρο!

No comments: