Wednesday 15 June 2011

Μια περίεργη ιστορία με σεξ και ναρκωτικά…


Στις 23 Ιουνίου θα ξεκαθαρίσει στο Δικαστήριο μια περίεργη υπόθεση που αφορά καταγγελίες μιας 23χρονης αλλοδαπής που κατηγορεί 3 συμπατριώτες (39, 36 και 34 ετών) για χρήση ναρκωτικών και ομαδικό σεξ. Ενας δε εξ αυτών κατηγορείται και για …«αντιποίηση», αφού κατά τη διάρκεια του περιστατικού προσποιούνταν τον …αστυνομικό.
Αρχικά ο 39χρονος πήρε την 23χρονη από το «μαγαζί» που εργάζεται για συνεύρεση στο σπίτι του. Εκεί κάλεσε και τους άλλους 2 και από κει και πέρα η μεν 23χρονη καταγγέλλει χρήση αναγκαστική ναρκωτικών και σεξ, οι δε φερόμενοι ως δράστες ότι δεν έγινε τίποτα από αυτά, παρά μόνο ότι ήπια παραπάνω και αναγκάστηκαν να την πάνε σπίτι της.
Λίγη ώρα αργότερα η 23χρονη μεταφέρεται από τον φίλο της στο Νοσ/μείο, όπου της έβαλαν ορό για να συνέλθει και στη συνέχεια έκανε τις καταγγελίες της στην Αστυνομία. Ακολούθησαν οι 3 συλλήψεις και την επομένη στο Αυτόφωρο η δίκη τους, κατά την οποία προέκυψε η ανάγκη πιστοποίησης των ουσιών που έκανε χρήση η 23χρονη για να πέσει και φως στο ερώτημα (και τις κατηγορίες) αν επρόκειτο για βότκα ή κόκα. Ετσι, το Δικαστήριο διέκοψε για 23/6 οπότε και θα έχει έρθει το πόρισμα της εργαστηριακής εξέτασης των ουσιών.

No comments: