Thursday 2 June 2011

«Νέοι φίλοι σαν τ’ ασήμι μα χρυσάφι οι παλιοί»


ΤΕΛΗΣ: Ενεργός πολίτης…
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο τ. Υπ. Αιγαίου κ. Παυλίδης, με την ιδιότητα και του αναπληρωτή Προέδρου του Ιπποκρατείου Ιδρύματος.
Ενθερμος υποστηρικτής του ΔΙΙΚ, είχε την ευκαιρία να αναδείξει την ανάγκη αξιοποίησης της Ιπποκρατικής Κω μιλώντας και στη Γ.Σ. των Ξεν/χων, καλώντας τους να εντάξουν στους σχεδιασμούς τους τη στήριξη του Ιδρύματος.
Ο κ. Παυλίδης αναφέρθηκε επίσης στην επικείμενη 3η Αμφικτυονία που διοργανώνει το ΔΙΙΚ στις εγκαταστάσεις του, 10-12/6, παρουσία διακεκριμένων επιστημόνων απ’ όλο τον κόσμο, για θέματα ιατρικής δεοντολογίας.
* Μιλώντας για τα τουριστικά ζητήματα κάλεσε τον κ. Νικητιάδη (ευχόμενος δύναμη και επιτυχία στο έργο του) να προσέξει την τακτοποίηση του κενού που άφησε η μείωση του τέλους παρεπιδημούντων, με αντικατάσταση του πόρου αυτού στα έσοδα των ΟΤΑ, να επαγρυπνεί για τα περί εξομοίωσης του ΦΠΑ και της μετάταξής του από 13 στο 23% και τέλος, να μην ξεχαστούν οι Τ.Ο. μετά τις εταιρείες χαμηλού κόστους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι νέοι φίλοι είναι σαν ασήμι, μα χρυσάφι οι παλιοί…
ΣΤΗΝ ΚΩ Η ΧΑΡΤΑ
ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε.
Στις 9/6, συνέχισε, στο Ασκληπιείο οργανώνεται από τους εκπροσώπους των Ιατρικών Συλλόγων της Ε.Ε. η ανακοίνωση της «Χάρτας της Ιατρικής Δεοντολογίας», που αποτελεί μέγα ιστορικό επιστημονικό σημείο αναφοράς, δηλ. όλοι οι ιατρικοί σ/γοι της Ε.Ε. επέλεξαν την Κω για να ανακοινώσουν το νέο χάρτη ιατρικής δεοντολογίας.
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
Ερωτηθείς για τα τοπικά μας πράγματα, απέφυγε να σχολιάσει την παραίτηση Πουλιού, δήλωσε ενεργός πολίτης και σ’ ότι αφορά τα σχέδιά του, «θα τα μάθουμε στην ώρα τους…».

No comments: