Saturday 18 June 2011

Τρεις καταγγελίες για σεξουαλικά εγκλήματα


Ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια μιας 10χρονης παιδίσκης άσκησε η αντεισαγγελέας - Σοφία Μέρη σε έναν 32χρονο, κάτοικο Χάλκης φέρεται από κατάθεση που έδωσαν η ανήλικη και ο πατέρας της αλλά και από ανάλογες διηγήσεις της παιδίσκης να της έδεσε τα χέρια, να της έκλεισε τα μάτια και να ασέλγησε σε βάρος της.
Πιο συγκεκριμένα ο πατέρας της 10χρονης βρισκόταν μαζί της σε καφετέρια στο λιμάνι της Χάλκης. Εκεί ένας ηλικιωμένος ζήτησε από την μικρή να πεταχτεί στο σπίτι του γιου του, με τον οποίο είχε φιλικές σχέσεις ο πατέρας της, να πάρει ένα μπρελόκ με κλειδιά αυτοκινήτου και να του τα φέρει στο εστιατόριο.
Η μικρή εξυπηρέτησε τον ηλικιωμένο. Μετέβη πράγματι στην οικία του φίλου του πατέρα της ο οποίος αφού της έδωσε τα κλειδιά της ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι για να τις δώσει κάτι. Η μικρή παρέδωσε τα κλειδιά στον ηλικιωμένο πατέρα του κατηγορούμενου και επέστρεψε στο σπίτι του. Εκεί ο 34χρονος, όπως ισχυρίστηκε, της ζήτησε να υποβληθεί σε ένα τεστ και συγκεκριμένα της έδεσε τα χέρια και της έκλεισε τα μάτια με ένα πανί και εν συνεχεία της έδωσε να δοκιμάσει γεύσεις στα χείλη της.
Ο 34χρονος εξεταζόμενος αρνείται κατηγορηματικά ότι ασέλγησε στην ανήλικη, διαψεύδει τον ως άνω ισχυρισμό της. Τόνισε ότι είναι φίλος με τον πατέρα της και ότι πριν από λίγες μέρες είχε δώσει άλλο γλυκό στον γιο του για να το πάρει σπίτι τους.
ΑΠΙΘΑΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ
ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ
Ερευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου δράστη που φέρεται να συμμετείχε σε ερωτική συνεύρεση υπηκόων Σουηδίας σε παραλία εν αγνοία τους και χωρίς τη συγκατάθεσή τους διενεργούν από χθες οι αστυνομικοί του Τ. Α. Κω.
Μια 21χρονη Σουηδέζα κατήγγειλε συγκεκριμένα ότι την Κυριακή τα ξημερώματα, ενώ βρισκόταν με τον συνομήλικο ομοεθνή σύντροφό της σε παραλία, κάτω από την οδό Αβέρωφ και έκαναν έρωτα, ξαφνικά ένιωσε πέραν του μορίου του συντρόφου της να εισέρχεται και ένα χέρι στο γενετικό της όργανο.
Όπως κατέθεσε, παρουσία μεταφραστή, την ώρα εκείνη δεν αντέδρασε αλλά όταν ο σύντροφός της τελείωσε διαπίστωσε ότι τη συνεύρεση τους παρακολουθούσε και μάλιστα συμμετείχε ασελγώντας σε βάρος της με το χέρι του ένας άγνωστος άνδρας!!
Ο συγκεκριμένος δράστης ύψους 1,75 μέτρων, καραφλός, έσπευσε, όπως είπε, να εξαφανιστεί από το σημείο όταν τον αντιλήφθηκε και ενώ αναζητήθηκε από την ίδια και τον σύντροφό της δεν εντοπίστηκε.
Η Σουηδέζα έχει προγραμματίσει να αναχωρήσει αύριο από την Κω και ζήτησε τον εντοπισμό, τη σύλληψη και τον ποινικό κολασμό του δράστη.
ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ
ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στο μεταξύ προκαταρκτική εξέταση σε βάρος καθηγητή σε σχολικό συγκρότημα της Ρόδου που καταγγέλθηκε από το σύλλογο γονέων ζητώντας την άμεση απομάκρυνσή του από το σχολείο.
Ο σύλλογος κατήγγειλε ότι ο πατέρας μαθήτριας χτύπησε τον καταγγελλόμενο καθηγητή ενώπιον μαθητών ενώ είχε προβεί σε προφορική καταγγελία σε βάρος του για άσεμνη και προσβλητική χειρονομία στην κόρη του.
Ο διευθυντής του σχολείου φέρεται να ενημερώθηκε από μια καθηγήτρια ότι ο συγκεκριμένος συνάδελφός της είχε επιχειρήσει να σηκώσει την μπλούζα της μαθήτριας με ένα στυλό!
Τον Μάρτιο του 2011 ο Διευθυντής εξεταζόμενος φέρεται, αφού διηγήθηκε τα περιστατικά που ήλθαν σε γνώση του, να επεσήμανε ότι μια μητέρα μαθητή διέψευσε τις καταγγελίες σε βάρος του καθηγητή ενώ μια άλλη καθηγήτρια του ανέφερε ότι μια άλλη μαθήτρια της εκμυστηρεύτηκε ότι άκουσε άλλους μαθητές να λένε ότι τα όσα είχε καταγγείλει η μαθήτρια ήταν ψευδή πράγμα που επανέλαβε και στον ίδιο. Σχετικώς διενεργείται εξάλλου ΕΔΕ.
Ο ίδιος ο καθηγητής υποστηρίζει ότι είχε παρατηρήσει δριμύτατα τη μαθήτρια όταν επιχείρησε να δώσει ραβασάκι σε έναν φίλο της εν ώρα μαθήματος το οποίο μάλιστα και δεν το επέστρεψε ενώ του το είχε ζητήσει και την είχε απωθήσει με το στυλό του.
Θεωρεί ότι οι ισχυρισμοί της οφείλονται στο γεγονός ότι πίστεψε ότι θα αποκάλυπτε το περιεχόμενο του συγκεκριμένου σημειώματος.

No comments: