Saturday 25 June 2011

ΣΤΗΝ Α2 Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ. TΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!


Ναι είναι αληθινό! Οι γυναίκες του Ιπποκράτη πέτυχαν επιτέλους την πολυπόθητη άνοδο για την Α2. Αν και μετά την ήττα από τα Γιάννενα, οι ελπίδες της ομάδας μας είχαν εξανεμιστεί, τελικά η ομάδα της Παιανίας δήλωσε παραίτηση από τον όμιλο νότου της Α2 και έτσι η ομάδα μας, το πρωί της Παρασκευής, έδωσε το ν αγώνα μπαράζ απέναντι στον Απόλλων Πατρών, τον οποίο και συνέτριψαν 61-36.
Τα κορίτσια του Μάκη Κανενόπουλου και της Πόπης Δανελλάκη, παρά την αρχική τους απογοήτευση μετά την ήττα από τα Γιάννενα, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και έδωσαν και την …ψυχή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μπαίνοντας αποφασισμένες για να φύγουν μόνο με την νίκη από το παρκέ και τα κατάφεραν.
Άλλωστε έδειξαν με το καλημέρα τις άγριες διαθέσεις τους. Ο Ιπποκράτης προηγήθηκε με 0-5 (2’) και 5-15 (8’) για να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με 5-20. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι (8-29 στο 14’), με αποτέλεσμα το παιχνίδι γρήγορα να χάσει το ενδιαφέρον του... Το ημίχρονο τελείωσε με 13-41, ενώ στην επανάληψη η ομάδα μας έκανε συντήρηση δυνάμεων (18-51 στο 30’)... Μάλιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο κατέβασαν στροφές, με συνέπεια οι Πατρινές απλά να μειώσουν τη διαφορά στους 25 πόντους.
* Πλέον απομένει το επίσημο τηλεφώνημα της Ε.Ο.Κ. για να ανέβει και τυπικά στην Α2 η ομάδα μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, τόσο στις αθλήτριες, στο τεχνικό τιμ, όσο και στην διοίκηση για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη την χρονιά, ώστε να επιτευχθεί το «όνειρο» της Α2. Μπράβο σε όλους! Μας κάνατε περήφανους!!!

No comments: