Tuesday 21 June 2011

Γ. Λουλουδάκης: Μόνο η Ν.Δ. έχει ολοκληρωμένη πρόταση για την έξοδο της Χώρας από την κρίση



Στην Κω βρέθηκαν την Κυριακή, ο αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Αιγαίου – Κρήτης της Ν.Δ. Γιώργος Λουλουδάκης, η τομεάρχης του Β.Σ.Δ. Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου και ο πολιτευτής Βασίλης Υψηλάντης.
Σε συνέντευξη που έδωσαν, αναφέρθηκαν στην τραγική κατάσταση που έχει φτάσει η Χώρα, εξαιτίας των επιλογών της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ζητώντας άμεσα εκλογές, ώστε να βγει η χώρα από το αδιέξοδο.
ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ
Ο κ. Λουλουδάκης, τόνισε ότι περνάμε κρίσιμα 24ωρα με πρωτόγνωρες καταστάσεις για την Χώρα. «Όλοι – είπε- πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, καθώς είναι θέμα εθνικής προσπάθειας, που πρέπει να είναι πάνω από κόμματα».
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ
Ο κ. Σαμαράς ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού για συναίνεση, τονίζοντας ότι πάμε όλοι μαζί, ενωμένοι για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου. Ο Πρωθυπουργός στην αρχή δέχτηκε, ακόμα και να παραιτηθεί από την θέση του, όμως αργότερα, με ευθύνη του, έκανε πίσω. Θεωρώ ότι εάν επιτυγχανόταν η συναίνεση, θα υπήρχε διέξοδος.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ
Ανέφερε ότι μόνο η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς έχουν καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο (Ζάππειο 2). « Ο Πρόεδρος μας - συνέχισε- λειτουργεί από χθες όχι σαν Πρόεδρος της ΝΔ, αλλά σαν εθνικός ηγέτης, αφού μόνο αν ακολουθήσουμε την πρότασή του θα μπορέσουμε να βγούμε από το αδιέξοδο που μας έχει βάλει η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, με τις επιλογές της.
Εξέφρασε την απορία του για την κατάργηση του Υπ. Ναυτιλίας, αναφέροντας ότι η Κυβέρνηση δεν έχει Υπουργεία στους δύο βασικούς «πυλώνες» της οικονομίας μας, που είναι ο Τουρισμός και η Ναυτιλία, ανακοινώνοντας ότι ο κ. Σαμαράς, όταν γίνει Πρωθυπουργός, θα αναλάβει ο ίδιος το Υπουργείο Ναυτιλίας.
ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ο κ. Λουλουδάκης χαρακτήρισε μονόδρομο τις εκλογές, εδώ και τώρα, τονίζοντας ότι η Ν.Δ είναι έτοιμη ακόμη και τώρα.. Όσον αφορά την συμπλήρωση του ψηφοδελτίου στα Δωδ/σα, απάντησε ότι έχουν ληφθεί υπ’ όψιν οι ιδιαιτερότητες που προέκυψαν μετά από την αποχώρηση Πουλιού- Βαληνάκη, ωστόσο ανέφερε ότι το κόμμα έχει και στην Κω αρκετά ικανά πρόσωπα να τους αντικαταστήσουν (χωρίς να αναφέρει όμως ονόματα). «Η επιτροπή αξιολόγησης – τόνισε- υπό τον κ. Λυκουρέντζο έχει σχεδόν έτοιμα τα ψηφοδέλτια και είμαστε πανέτοιμοι. Καταρτίζουμε το πρόγραμμά μας, ξεχωριστά για κάθε Περιφέρεια, το οποίο θα ανακοινωθεί σε προγραμματικό συνέδριο που θα γίνει.

No comments: