Friday 25 September 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ KOS FUTURES


Με μεγάλο ενδιαφέρον, συνεχίζεται το τουρνουά τένις KOS FUTURES ΑΝΔΡΩΝ, στις εγκαταστάσεις του ΟΑ ΚΩ, με τους αθλητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους.
Με σημαντικές ελληνικές επιτυχίες έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου του κυρίως ταμπλό, με τις νίκες των Μ. Γλέζου (3-6, 6-4, 6-2) επί του Ιταλoύ Di Ienno και του Π. Γεμουχίδη (6-2, 7-5) επί του Αγγλου D. Rice, ενώ και ο πρωταθλητής Ελλάδος Α. Γιακούβοτιτς κέρδισε με σχετική ευκολία τον Άγγλο Σ. Θόρνλεϊ (6-4, 6-1). Ανάλογη Ελληνική επιτυχία είχαμε και στο παιχνίδι. του Θ. Αγγελίνου, που κέρδισε τον Ιρλανδό Ν. Γκλάνσυ (6-2, 6-2), ενώ στον Ελληνικό ‘’εμφύλιο’’ ο Χ. Καπογιάννης κέρδισε τον Ν. Σερκεδάκη (6-0, 6-0)
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ
Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι αγώνες των διπλών, με δύο Ελληνικές νίκες, των Γλέζου / Καπογιάννη απί των Kosler / Reuter με 7-5,6-3 και των Λουκαρέα / Καραλιόλιου επί των Martizez / Ntamag με 6-2,6-3 παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους 8 του κυρίως ταμπλό.
Τα φαβορί επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και προχώρησαν στο 2ο και προημιτελικό γύρο τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά, που αρχίζει με 4 αγώνες αντίστοιχα.
Από Ελληνικής πλευράς, ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας του Π. Γεμουχίδη με τον A. Zguns και στο διπλό το δίδυμο Λουκαρέας / Καραλιόλιος με τους Grassi/ Di Ienno.

No comments: