Monday 21 September 2009

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ 1-0 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ

Το μόνο θετικό που μπορεί να κρατήσει ο Δίκαιος από την δύσκολη εντός έδρας νίκη (1-0) απέναντι στον Ερμή, είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης. Η ομάδας για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, κατέκτησε το ροζ φύλλο αγώνα, ωστόσο ‘’προβλημάτισε’’ πάλι με την απόδοσή της.
Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας είχε την φλύαρη υπεροχή, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Οι γηπεδούχοι που δεν απειλήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο από την ομάδα του Ερμή, κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς (στο 12’) με γκολ του Αρβανιτογιάννη και να έχουν την ευκαιρία να ‘’καθαρίσουν’’ το παιχνίδι στο 44’, με πέναλτι που κέρδισε ο Παπασεβαστός και εκτέλεσε ο Μασάδο, με τον τερματοφύλακα Καραγιάννη, όμως, (ο κορυφαίος του αγώνα) να αποκρούει εντυπωσιακά και να κρατάει όρθια την ομάδα του.
Στην επανάληψη, οι ρόλοι άλλαξαν, με τους φιλοξενούμενους να έχουν στο μεγαλύτερο μέρος τον έλεγχο και να πιέζουν, προσπαθώντας να πετύχουν κάποιο τέρμα, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν. Οι παίχτες του Ανδρέα Καϊσερλη, οπισθοχώρησαν με στόχο να κρατήσουν το μηδέν, παίζοντας με αντεπιθέσεις χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες στο τέλος του αγώνα.

No comments: