Tuesday 8 September 2009

Θέμα χρόνου η απόφαση στη Ρηγίλλης Ο ΠΕΡ/ΡΧΗΣ κ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΗ;


«Κίνηση ματ» εκτιμά η Ρηγίλλης ότι μπορεί να αποδειχθεί η υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη κ. Κόκκινου, στη θέση του κ. Παυλίδη, που είναι σίγουρο πλέον, ότι δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο.
Η «εξέλιξη» αυτή πιθανολογείται τα μέγιστα και είναι θέμα χρόνου, ίσως και ωρών, να γίνει γνωστή είτε σχετική δήλωση του κ. Παυλίδη, είτε ανακοίνωση της Ρηγίλλης με τα ονόματα του ψηφοδελτίου.
Ο στόχος της ΝΔ πολλαπλός: Βασικά «να μαζέψει» τους «κραδασμούς» από τις αντιδράσεις στελεχών και ψηφοφόρων του κόμματος από την μη συμμετοχή του κ. Παυλίδη στο ψηφοδέλτιο, αντιδράσεις που είναι άγνωστο ποιας εκτάσεως θα είναι, το βέβαιον όμως είναι ότι θα έχουν «κόστος» για το κόμμα…
Παράλληλα, ο κ. Κόκκινος θα λειτουργήσει ως …«ανάχωμα» για τις αντιδράσεις αυτές, αλλά και ως «αποζημίωση» στο έλλειμμα ενός στελέχους, του διαμετρήματος του κ. Παυλίδη.
Ετσι, εκτός απροόπτου, το ψηφοδέλτιο θα απαρτίζεται από τους κ. Βαληνάκη, Καραμάριο, Ιατρίδη, Πουλιού, Κόκκινο, Χρύση, Καραμαρίτη.
(Στην όλη «επεξεργασία» των ονομάτων βρίσκονται πάντως και οι κ. Αλίκη Μοσχή, κ. Νόρα Σίλιγκερ και ο κ. Παντελής Μαραβέλιας).
• Στο ΠΑΣΟΚ τώρα, η υποψηφιότητα Κρεμαστινού θεωρείται βέβαια, ύστερα από σχετική επιστολή του στον Γ. Παπανδρέου.
Ετσι, το πιθανότερο ψηφοδέλτιο θα είναι Νικητιάδης, Ζωϊδης, Κρεμαστινός, Κασσάρας, Κουσουρνάς, Βιτζηλάκη και Χατζηδιάκος.

5 comments:

Anonymous said...

γεια σας!!!ειμαι πολυ χαρουμενος που ανοιξε ενα μπλογκ στο νησι μου!!!καλο θα ηταν παντως να μπαινουν και ειδησεις απο το νησι της κω και οχι μονο πολιτικα θεματα!!!

ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ said...

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας!

Όπως θα δείτε από τις άλλες αναρτήσεις μας φιλοξενούμε ευρεία γκάμα θεμάτων (φεστιβάλ, ιατρική σχολή στην Κω, προβλήματα με το 7ο δημοτικό σχολείο κλπ) για τα οποία τα σχόλιά σας αλλά και οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας θα μας ήταν ευπρόσδεκτα!

Anonymous said...

Καλό θα ήταν να πάει σπίτι του ο Παυλίδης. Να βγουν μπροστά νέοι άνθρωποι όπως ο Νίκος Πουλιού π.χ. Θα πρέπει όμως αυτοί οι νέοι άνθρωποι να πείσουν. Να προτείνουν. Να δείξουν δρόμους στα κόμματά τους. Από κάτω πρός τα πάνω παράγεται η πολιτική. Συγχαρητήρια για το μπλόγκ!

ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ said...

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας!

Το νέο αίμα είναι πάντοτε ευπρόσδεκτο σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής. Φυσικά και συμφωνούμε μαζί σας ότι θα πρέπει τα νέα παιδιά πέρα από την νεότητά τους να έχουν και την ανάλογη μόρφωση και καλλιέργεια

Basket.Action said...

Σιγά και τι έγινε, που δεν θα κατέβει ο Παυλίδης!! Τι έκανε τόσα χρόνια που ήταν βουλευτής μας, αλλά και Υπουργός για το Νησί μας?
Απάντηση:"Τίποτα".
Μόνο βόλτες στα πανηγύρια έκανε στο νησί, αν και φέτος δεν τον είδα!!!
Νέοι άνθρωποι!!!
Φυσικά και ο Νικητιάδης το ίδιο!!! θα μου πείτε βουλευτής ήταν δεν ήταν υπουργός... ΟΚ!! Θα τον δούμε και αυτό.