Wednesday 9 September 2009

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ κ. ΝΑΘΑΝΑΗΛ



Για μια ακόμη φορά ο λαός της Καρπάθου εξέφρασε την αγάπη του στον κ. Ναθαναήλ, στο κατάμεστο Μέγαρο της Ευαγγελίστριας Καρπάθου, την Τρίτη 25/8 στην τιμητική εκδήλωση από το Επαρχείο Καρπάθου.
Παρόντες ο Μητροπολίτης Καρπάθου κ. Αμβρόσιος, ο Βουλευτής κ. Νικητιάδης, οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, Βασίλης Τσαμπανάκης, Μαρία Χριστοδούλου, Γιώργος Νισύριος, Γιάννης Καρίκης και Νίκος Πουλιού, οι Καθηγητές Πανεπιστημίου: Μηνάς Αλεξιάδης, Θεμιστοκλής Δασκαλάκης, Ιωάννης Βασιλαράκης, Μανώλης Κασσώτης, Νικήτας Πολεμικός, ο Δήμαρχος Καρπάθου Μιχάλης Ιωαννίδης, ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δημ.Συμβ. Γεώργιος Μανωλάκης, ο αντιδήμαρχος Ευστάθιος Φιορέτζης και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηλίας Αλεξίου, Ο προϊστάμενος της ΥΠΑ Καρπάθου Μανώλης Παραγιός , τελώνης Καρπάθου Στρατής Γιαρίμογλου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου Εμμανουήλ Καζαμίας, ο Διευθυντής της εθνικής Τράπεζας Καρπάθου, οι προϊστάμενοι του Επαρχείου Καρπάθου Παναγιώτα Θεμελή, Νικόλαος Σπανός, Μιχάλης Τσαγκάρης και Ανδρέας Διακίδης, ο δασονόμος Γιώργος Δήμαρχος ο Διοικητής του Αεροπορικού Αποσπάσματος Καρπάθου Γ. Κέκελος, γραμματείς των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, διευθυντές σχολικών μονάδων, πρόεδροι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, ιερείς κ.α.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Λάκης Γεραπετρίτης, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Έπαρχος κ. Ερωτόκριτος, ο Μηνάς Αλεξιάδης, ο Μητροπολίτης Σύμης Χρυσόστομος, ο Βουλευτής κ. Καραμάριος, ο Νομάρχης κ. Μαχαιρίδης, η Έπαρχος Κω κ. Κυπραίου, ο Δήμαρχος Κασίων Δημ Ερωτόκριτος και ο Καθ. κ. Περσελής. Όλοι αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα και το έργο του Ναθαναήλ στην Κάρπαθο και Κάσο.
Ο Έπαρχος και το Επαρχιακό Συμβούλιο επέδωσαν στον νέο Μητροπολίτη τιμητική πλακέτα για την πολύχρονη προσφορά του καθώς επίσης και Αρχιερατικό σταυρό ως δώρο. Την εκδήλωση πλαισίωσε χορός ιεροψαλτών ενώ στο τελευταίο μέρος της προβλήθηκε ντοκιμαντέρ για τη ζωή του στην Κάρπαθο.
Η εκδήλωση έκλεισε με την πολύ συγκινητική ομιλία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη κκ Ναθαναήλ που αναφέρθηκε στους ανεξίτηλους δεσμούς που επί σειρά ετών σφυρηλατήθηκαν μεταξύ του ίδιου και των πολιτών της Επαρχίας Καρπάθου.

No comments: