Tuesday 29 September 2009

ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ FUTURE


Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το 4ο διεθνές
τουρνουά τένις FUTURES 10.000$
ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ KAI ΦΕΤΟΣ
Νικητής ο Θεόδωρος Αγγελίνος

Oλοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, με την διεξαγωγή του τελικού μονού ανδρών, το διεθνές τουρνουά FUTURES 10.000$, που γίνεται στις εγκαταστάσεις του ΟΑ ΚΩ και σύμφωνα με τις απόψεις των περισσοτέρων, ήταν από τα πιο συγκλονιστικά τουρνουά που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, ενώ για πρώτη φορά τον τίτλο κατακτά Έλληνας.
Τον αγώνα παρακολούθησε πλήθος φίλων του τένις, που κατέκλυσαν την κερκίδα του κεντρικού γηπέδου και τους γύρω χώρους, δημιουργώντας πολύ καλή ατμόσφαιρα για τους αγωνιζόμενους αθλητές του τελικού, Θεόδωρο Αγγελίνο και Zguns Adrians (LAT), οι οποίοι με την απόδοση τους και το ποιοτικό θέαμα που πρόσφεραν, επιβεβαίωσαν την καλή τους πορεία μέχρι τον τελικό. Νικήτης, τελικά, ήταν ο Θ. Αγγελίνος με σκορ 6-3, 4-6 και 6-2, ενώ είχε προηγηθεί νίκη του στα ημιτελικά επί του πρωταθλητή Ελλάδος Αλέξανδρου Jakupovic, με σκορ 6-7, 7-6 και 7-6.
Η διοργάνωση, ήταν για ακόμη μία χρονιά άψογη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Κριτσωτάκη, στους γυμναστές, Μάκη Δρίβα και Στράτο Αρκούδη καθώς και στα παιδιά, που η συμβολή τους στην διεξαγωγή του τουρνουά ήταν καθοριστική.
Ραντεβού λοιπόν του χρόνου, για ακόμα συναρπαστικότερο θέαμα, ενώ όπως υποσχέθηκε ο Πρόεδρος κ. Κριτσωτάκης, θα γίνει προσπάθεια να διοργανωθεί και γυναικείο τουρνουά.

No comments: