Friday 25 September 2009

ΒΑΝΔΑΛΟΠΑΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΙΠΠ. ΛΥΚΕΙΟ


Την εύλογη οργή και αγανάχτηση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία, η απόπειρα εμπρησμού, του Ιπποκρατείου Λυκείου, το βράδυ της Τρίτης.
Αγνωστο ποια «καλόπαιδα» μπήκαν στο κτίριο από το παραθυράκι της τουαλέτας των καθηγητών, συγκέντρωσαν από την αποθήκη όλα τα χαρτιά υγείας και άλλα εύφλεκτα υλικά και τους έβαλαν φωτιά!
Ευτυχώς η φωτιά έγινε έγκαιρα αντιληπτή από διερχόμενους, που ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και σε σύντομο χρόνο τέθηκε υπό έλεγχο.
Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη πικρία στη σχολική κοινότητα και ιδιαίτερα στο Δ/ντή του Σχολείου κ. Μαρκόγλου, ο οποίος δεν μπορούσε να εξηγήσει ποιοι θα είχαν λόγο να κάνουν μια τέτοια πράξη, όταν ιδιαίτερα φέτος το σχολείο είναι αναβαθμισμένο και με διάφορα έργα ανάπλασης στην αυλή, έτοιμο να προσφέρει τα καλύτερα στους μαθητές.
Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Μαρκόγλου είπε πως φέτος όλοι οι μεταξεταστέοι προήχθησαν, και πως τίποτα δεν θα μπορούσε να υπάρχει ως αιτία για τέτοια ενέργεια.

1 comment:

manos141 said...

...τα παλιοπαιδα τα ..ατιθασα..
και μερικες δεκαετιες πισω καποια ατιθασα παιδια...ανοιξαν το εργαστηριο της φυσικης(για ενα στοιχιμα) και πηραν εναν..ανεμιστηρα..ειχαμε και συνθηματα στους τοιχους...ω ξειν αγγελιν τοις γονευσι οτι τηδε κοιμομεθα...κλπ κλπ..
παντα θα εχουμε ατιθασα παιδια..