Friday 30 December 2011

ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Τέλος στην ταλαιπωρία(;)


Από την περασμένη εβδομάδα έπιασαν δουλειά οι εξεταστές οδήγησης, έπειτα από προσωρινή λύση που βρέθηκε σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Φ. Χατζηδιάκο και τον πρ/νο της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών Γ. Τσακίρη.
Οι εξεταστές ζητούν να μη γίνει περικοπή του επιδόματος για την εκτός ωραρίου εργασία που προσφέρουν, αφού η πρακτική εξέταση των υποψηφίων οδηγών διεξάγεται μετά τη λήξη του κανονικού ωραρίου τους.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εξαιτίας της αποχής των εξεταστών τις τελευταίες εβδομάδες, εκατοντάδες υποψήφιοι περιμένουν να δώσουν εξετάσεις.
Οι εξεταστές αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες που έχουν προκύψει από την μεγάλη λίστα αναμονής, αποφάσισαν να εργαστούν, ενώ το ίδιο θα γίνει και την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη προκειμένου να εξυπηρετήσουν εκείνους τους υποψήφιους που λήγουν οι κάρτες τους, αλλά και τους φοιτητές οι οποίοι θα πρέπει μετά τις γιορτές να επιστρέψουν στις πόλεις που σπουδάζουν.
Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν η ροή των εξετάσεων θα συνεχιστεί ομαλά μετά τις γιορτές καθώς δεν έχουν ικανοποιηθεί ακόμα από το υπουργείο τα αιτήματα που έχουν θέσει οι εξεταστές.

No comments: