Tuesday 20 December 2011

Η νέα διοικητική επιτροπή του ΕΒΕΔ


Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοικητική επιτροπή του ΕΒΕΔ, μετά τις εκλογές της 3ης και 4ης Δεκεμβρίου. Οπως είχε προαναγγείλει η «δ», η διοικητική επιτροπή προσέλαβε την ακόλουθη μορφή:
Πρόεδρος: Πάππου Ιωάννης
Α! Αντ/δρος: Χαλκιδιός Γεώργιος
Β! Αντ/δρος: Κακλιός Ιωάννης
Γεν. Γραμματέας: Παπασταματίου Νικόλαος
Οικονομικός Επόπτης:Αντώνογλου Γεώργιος
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Γιώργος Χαλκιδιός έλαβε 39 ψήφους έναντι 18 που έλαβε ο κ. Γιάννης Γλυνός. Ο κ. Γιάννης Κακλιός έλαβε 38 ψήφους έναντι 19 του κ. Κάλλιστου Διακογεωργίου. Ο κ. Γιώργος Αντώνογλου έλαβε 40 ψήφους έναντι 17 του κ. Παναγιώτη Τοκούζη. Ο κ. Νίκος Παπασταματίου έλαβε 40 ψήφους έναντι 17 του κ. Νίκου Κακνιού.
Πρόεδρος στο τμήμα Μεταποίησης εξελέγη ο κ. Γ. Πάγκαλης με 13 ψήφους. 6 ψήφους έλαβε ο κ. Μ. Μπράντιτσης που διεκδίκησε την ίδια θέση. Αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ο κ Γ. Κουρσιώτης με 13 ψήφους έναντι 6 που έλαβε ο κ. Θ. Τριομμάτης.
Στο Εμπορικό Τμήμα πρόεδρος εξελέγη ο κ. Στέργος Γιαλλίζης με 12 ψήφους έναντι 5 που έλαβε ο κ. Χρ. Σπανός. Αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ο κ. Κ. Χαρίσης που έλαβε 12 ψήφους έναντι 5 του κ. Π. Κουνάκη.
Στο Τουριστικό Τμήμα πρόεδρος εξελέγη ο κ. Κ. Καστελλοριζιός με 5 ψήφους έναντι 4 που έλαβε ο κ. Τ. Σπανός. Αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ο κ. Δημ. Σαράντης που έλαβε 5 ψήφους έναντι 4 του κ. Στ. Χατζηλαζάρου.
Στο Τμήμα Υπηρεσιών πρόεδρος εξελέγη ο κ. Πασχάλης Βρακίδης με 8 ψήφους έναντι 3 που έλαβε ο κ. Γ. Σαρικάς. Αναπληρώτης πρόεδρος εξελέγη ο κ. Λ. Κορφιάς με 9 ψήφους έναντι 3 που έλαβε η κ. Μ. Πετράκη.

No comments: