Thursday 8 September 2011

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ: ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΙΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΠΑ, ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ


Λόγω θέρους, πολύ λίγοι ήταν οι σύνεδροι από το Β. Συγκ/μα που συμμετείχαν στη Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ το περασμένο Σάββατο 3/9. Από το Νησί μας, το παρών έδωσαν ο κ. Κυρίτσης και οι κυρίες Βακίνα και Μαρία Δραμουντανή, ενώ από τη Λέρο παρέστηκαν οι κ. Κόλλιας και Κωνσταντινίδης. Εξαιτίας προσωπικού κωλύματος, ο Γραμματέας της Ν.Ε. κ. Βογιατζής δεν παρακολούθησε τις εργασίες.
Όσον αφορά στις εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή νέων οργάνων, δεν άλλαξε κάτι από τις εξαγγελίες Καρχιμάκη (εκτός κι αν μεσολαβήσουν εθνικές εκλογές), και αναμένεται να γίνουν το Μάιο του 2012.
Ο κ. Βογιατζής, σε δηλώσεις του στο “ΒτΚ”, σχετικά με τα νέα οικονομικά μέτρα και την φημολογούμενη εξίσωση των συντελεστών του ΦΠΑ, τραβά κόκκινη κάρτα στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο πρέπει να θεωρείται σίγουρη η παραίτησή του, διότι αυτή η ενέργεια θα σημάνει και την καταδίκη της Περιφέρειας. “Τα Δωδ/σα δεν είναι μόνο για να τα αρμέγουν” δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι “καλό είναι το μνημόνιο, όχι όμως να πεθάνει ο λαός και ο τουρισμός”.

No comments: