Saturday 17 September 2011

Μηνάς Μαστρομηνάς για τους Συνέδρους του Γυναικολογικού: ΕΦΥΓΑΝ ΜΑΓΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ


Αγαπητέ Γιάννη,
Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους εκείνους που βοήθησαν στις κοινωνικές εκδηλώσεις στα πλαίσια του πρόσφατου διεθνούς Γυναικολογικού συνεδρίου που έγινε στο νησί μας.
Πρώτο και καλύτερο... εσένα! Χρόνια τώρα εκδηλώνεις μια ακατάπαυστη αγάπη, δράση και ανησυχία για το παραμικρό που συμβάλλει στην εν γένει πρόοδο του τόπου, και που είναι πολύ πέρα από τα στενά επαγγελματικά - δημοσιογραφικά πλαίσια.
Ευχαριστώ από καρδιάς τον Αντιδήμαρχο φίλο Γιάννη Μπαλαλή που εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο το Δήμο, τον φίλο Σταμάτη Βουκουβαλίδη και τον Κώστα Κουρούνη για την διάθεση πούλμαν, τον Στράτο Σερνικό για την διάθεση ποδηλάτων, και τον Ακη Δημητριάδη για την βοήθεια του στην ποδηλατοδρομία.
Οι σύνεδροι όλοι έφυγαν μαγεμένοι από την Κω και είναι βέβαιο ότι θα είναι οι θερμότεροι πρεσβευτές μας. Μεγάλη επιτυχία θεωρώ το κλείσιμο του Παγκόσμιου Γυναικολογικού συνεδρίου το 2013 στην Κω.
Το νησί μας διαθέτει ευαισθητοποιημένους ανθρώπους, ιστορία, ομορφιά και νομίζω είναι η ώρα της ανάδειξης του και ως πολιτιστικού - οικολογικού προορισμού.
Εύχομαι καλό χειμώνα και εις το επανειδίν!
Φιλικά
Μηνάς Μαστρομηνάς

No comments: