Tuesday 24 November 2009

ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ SOS


Όσοι βρισκόμασταν στην εκδήλωση για την γιορτή των ενόπλων δυνάμεων, με έκπληξη είδαμε τον Μητροπολίτη να παρατηρεί και με πολύ λύπη, να μας λέει ότι, πέντε φοίνικες στο προαύλιο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, κινδυνεύουν από την ασθένεια, που φέρνει το κόκκινο σκουλήκι. Ήδη, ο ένας όπως απεικονίζεται στην φωτό, έχει ξεραθεί τελείως. Ζητάει λοιπόν με κάθε τρόπο, κάποια βοήθεια από ειδικούς, μήπως και διασώσουν τους υπόλοιπους.

4 comments:

Anonymous said...

Συγχαρητήρια για το blog… ήταν κάτι που έλειπε από το νησί.
Στο θέμα για τους φοίνικες ας μην περιμένουμε και πολλά να γίνουν ! Τρανταχτό παράδειγμα είναι το όμορφο πευκοδάσος που έχουμε …..και δυστυχώς σε λίγο θα λέμε ΠΟΥ είχαμε !!! Παρά τις αντιδράσεις από τις εθελοντικές ομάδες που είχαμε στο νησί μας και τους υπευθύνους ….. δεν έγινε και δυστυχώς δεν θα γίνει τίποτα !

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία .

ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ

Anonymous said...

Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΩΣ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ ΝΕΚΡΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΑΑΤ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ REDWEEVIL.ORG
ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ WWW.REDWEEVIL.ORG

Anonymous said...

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΚΑΘΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
www.redweevil.org

Ο αφανισμός των φοινίκων συνεχίζεται σε όλη την επικράτεια.
Για να μη συνεχιστει αυτό το φιάσκο σε βάρος της Ελλάδας γίνε μέλλος μας. Πρωτοστάτησε ΤΩΡΑ στην σωτηρία των φοινίκων μας για να μην μείνουν μόνο σε αναμνηστικες φωτογραφιες για τις επόμενες γενιές.
Δες το έγκλημα που έγινε στην Ηλεία και στο Ηράκλειο και μάθε όλες τις ενεργειες μας προς την Κομισιον και το Ευρωπαικο Κοινοβουλιο
REDWEEVIL.ORG
www.redweevil.org

Anonymous said...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ REDWEEVIL.ORG ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΑΤ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΡΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΜΑΣ.
ΔΕΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ .
ΜΠΕΣ ΣΤΟ
www.redweevil.org