Monday 16 November 2009

ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ


Προετοιμασίες – επιφυλακή στο
Νοσ/μείο για τους εμβολιασμούς

Τραγελαφικές καταστάσεις συνεχίζει να βιώνει το πολύπαθο Νοσ/μείο μας, που εναγωνίως περιμένει την μέριμνα της νέας ηγεσίας του Υπ. Υγείας, κυρίως ως προς τη στελέχωσή του.
Και ενώ η κατάσταση ήταν οριακή ως προς τη λειτουργία του, με τις γνωστές ελλείψεις σε ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό, με βασικές ειδικότητες να απουσιάζουν εδώ και χρόνια, τώρα οι μανδαρίνοι του Υπ. Υγείας ζήτησαν να φύγουν οι 3 από τους 9 αγροτικούς που στηρίζουν την οριακή αυτή λειτουργία του Νοσ/μείου και ταυτόχρονα ζητούν να μειωθούν από 2 σε έναν οι αγροτικοί της Αντιμάχειας και της Κεφάλου!
Επιπλέον …εντέλλονται όπως του λοιπού κάνουν εφημερίες και οι …ειδικευμένοι γιατροί, όταν γνωρίζουν ότι άλλοι δεν υπάρχουν και άλλοι είναι ένας στην ειδικότητα, δηλ. δεν μπορεί να κάνει εφημερίες …30 μέρες το μήνα!!
Το όλο θέμα, μαζί με τις γνωστές ελλείψεις και στο υπόλοιπο προσωπικό, έβαλε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Υπ. Υγείας ο κ. Καμπανής, σε μια προσπάθεια τουλάχιστον να καταλάβουν οι αρμόδιοι τις τραγικές διαστάσεις του προβλήματος.

No comments: