Wednesday 13 July 2011

Μεγάλη συγκίνηση στην πρώτη Γ.Σ. του Σ/γου cpt Στεφ. Παραδείσης


Παρουσία πολλών φίλων του (όσων τουλάχιστον το δείχνουν και μετά θάνατον) έγινε προ ημερών στο Πολύκεντρο Θαλασσινού η πρώτη Γ.Σ. των μελών του νεοϊδρυθέντος Σ/γου «για την προστασία των θαλασσών και των δασών της περιοχής μας» με την επωνυμία του τα όσο πρόωρα και άδικα αποθανόντος καπετάνιου.
Τόσο από τη μεριά των μελών της οικογενείας του, όσο και από τους παριστάμενους φίλους του, έγιναν πολλές συγκινητικές αναφορές στη ζωή, στο έργο, στο ήθος και στην αγάπη που έδειχνε όσο ζούσε ο cpt Στέφανος για τα νησιά και τους κατοίκους του.
Μιλώντας εξ ονόματος της Επιτροπής Πρωτοβουλίας, ο κ. Γ. Ιωαννίδης, αφού ευχαρίστησε για την παρουσία των φίλων που ανταποκρίθηκαν και τις κυρίες Διονυσία Τελλή και Ελένη Μαυρογάλου, που επεξεργάστηκαν το εγκριθέν καταστατικό, υπογράμμισε ότι ο Σ/γος αυτός ήταν το όνειρο του καπετάνιου και πως η ενεργοποίησή του είναι το καλύτερο μνημόσυνο των φίλων του.
Η συνάντηση έκλεισε με την εκλογή του προσωρινού ΔΣ το οποίο προσδιόρισε την εκλογική διαδικασία για το πρώτο αιρετό ΔΣ την ημέρα του ετήσιου μνημοσύνου του.
Οι εκλεγέντες είναι: Πρόεδρος: Γ. Ιωαννίδης, Αντ/δρος Γιάννης Καπετανάκης και Δαυίδ Γερασκλής, Γραμματέας Διονυσία Τελλή, Ταμίας Γιάννης Σταματιάδης, και μέλη Σταμ. Βουκουβαλίδης και μέλη Σταμ. Βουκουβαλίδης, Μαρίνα Νέγρου, Μιχάλης Μαρίνος, Μανώλης Παραδείσης, Ελένη Μαυρογάλου, Νίκος Φαναριώτης, Θέμος Κουκούλας, Μανώλης Κουλάκης και Αλέκος Στρατηγέλλης.

No comments: