Tuesday 12 July 2011

Στο Πανελλήνιο εφήβων ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο Π. ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ


Μεγάλη επιτυχία για τα αθλητικά δρώμενα του Νησιού μας, αποτελεί η πρωτιά του αθλητή του Εύδαμου, Παντελή Σεϊτανίδη, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, στο αγώνισμα των 100 μ.. Η διάκρισή αυτή, αποτελεί επιβράβευση των συνεχών προσπαθειών του αθλητή και του προπονητή του Δημήτρη Παπαθεωδόρου.
Να σημειωθεί ότι, ο Παντελής, με την επίδοσή του, κατέρριψε και το ατομικό του ρεκόρ, με 10,92 (παρά τις αντίξοες συνθήκες).
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΔΟΑ
Ο Πρόεδρος του ΔΟΑ κ. Μπαραχάνος, με επιστολή του, συγχαίρει τον αθλητή και εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100μ. και το ασημένιο Μετάλλιο στα 200μ., στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων που διεξήχθη στην Λάρισα. Η μεγάλη αυτή επιτυχία του νεαρού Αθλητή μας , δίνει το έναυσμα για ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα , για μία λαμπρή πορεία του Κλασικού Αθλητισμού της Κω και της Δωδεκανήσου. Συγχαίρει και τον Προπονητή κ. Παπαθεοδώρου για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά μέσα στο Στάδιο , ο οποίος με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό πλάθει με αρμονία ,την ψυχή ,το πνεύμα και το σώμα των νεαρών αθλητών του και αθλητριών του. Επίσης συγχαίρει τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Δ/Σ του ΕΥΔΑΜΟΥ, για τις συνεχείς ανιδιοτελείς προσπάθειές τους για την προαγωγή του Κλασικού Αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθε.

No comments: