Tuesday 12 July 2011

Στην Κω η Τζούλια Ρόμπερτς ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΠΑΝΤΕΡΑ Ο Τομ Χανκς κτίζει στην Πάτμο


Επίσκεψη μιας ημέρας πραγματοποίησε στο νησί μας η διάσημη Τζούλια Ρόμπερτς, επιβαίνοντας με τη συντροφιά της στην πολυτελέστατη θαλαμηγό «Ρεγγίνα».
Πληροφορίες από γνωστό πράκτορα θέλουν τον Αντόνιο Μπαντέρα να έχει συμπεριλάβει και την Κω στις διακοπές του, που θα ξεκινήσει στο Αιγαίο την επόμενη βδομάδα.
ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ
Σπίτι στην Πάτμο χτίζει ο Τομ Χανκς. Σύμφωνα με πληροφορίες του SKY, η οικοδομή ανεγείρεται από μεγάλη εργολαβική εταιρεία στην περιοχή του Μέρικα.
Από τους παλαιούς φίλους της ελληνικής φυσικής ομορφιάς, ο Τομ Χανς μετά της Ελληνίδας συζύγου του, εξερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή κάμποσα νησιά του Αιγαίου για να καταλήξουν στην Αντίπαρο, σε ένα παραθαλάσσιο κυκλαδίτικο αρχοντικό, έξω από τη Χώρα προ ολίγων ετών και τώρα, στην Πάτμο, για μία δεύτερη εξοχική κατοικία.
Μοντέλο από τη Ρόδο έκλεψε
την καρδιά του Mel Gibson
Ο Mel Gibson έχει έφεση στις ωραίες γυναίκες! Εκανε 8 παιδιά και χώρισε έπειτα από 25 χρόνια τη γυναίκα του για μια 30χρονη! Δύο χρόνια μετά, χώρισε και την Oksana Grigorieva για τα μάτια μιας Ελληνίδας, ακόμη μικρότερης.
Ο 56χρονος ηθοποιός βγαίνει με το νεαρό μοντέλο Στέλλα Μουζή, που γεννήθηκε στη Ρόδο το 1982 και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Το νέο αμόρε που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις φωτογραφίσεις φετιχιστικού και Gothic περιεχομένου, εμφανίζεται ολοένα και συχνότερα στο πλευρό του το τελευταίο διάστημα. Πρόσφατα περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί των βραβείων για τα Fetish Film Festival, στο Low Angeles.
Οι φωτογραφίες όμως που επιβεβαίωσαν τη σχέση τους ήταν αυτές που τραβήχτηκαν στο trendy Sky Bar του Hollywood, μετά το γεύμα τους σε εστιατόριο.
Πηγή: radar

No comments: