Tuesday 5 July 2011

Πολύς κόσμος στο Μνημόσυνο του Σταμάτη Μανούση


ΑΝΑΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ
ΚΩ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ

Παρουσία πολλών επισήμων και πλήθους συγγενών και φίλων, έγινε το πρωί της Κυριακής, στο Νέο Νεκροταφείο, Αρχιερατικό Μνημόσυνο, με την ευκαιρία της ανακομιδής των οστών του Βουλευτή και τ. Υπουργού Σταμάτη Μανούση, στο ταφικό μνημείο, που κατασκεύασε η οικογένειά του, ύστερα από την τιμητική παραχώρηση που έκανε το Δημ. Σ/λιο της Πόλης, στη Μνήμη του.
Παρόντες ο Σεβασμιότατος κ. Ναθαναήλ, ο Υπ. Γεωργίας κ. Σκανδαλίδης, ο Υφ. Τουρισμού κ. Νικητιάδης, οι Βουλευτές κ. Ζωίδης και Κασσάρας, ο Περ/ρχης κ. Μαχαιρίδης, ο Αντ/ρχης κ. Χατζηδιάκος, ο τ. Βουλευτής κ. Κεδίκογλου, οι τ. Δήμαρχοι κ. Φάκκος και Κυρίτσης κ.α.
Για τον Σταμάτη Μανούση, μίλησε ο Μητροπολίτης μας και ο οφθαλμίατρος κ. Θ. Χατζηστέργου και λίγο αργότερα καταθέτοντας στεφάνι, στο ταφικό μνημείο, ο κ. Ζωίδης, εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής κ. Πετσάλνικου, αναδεικνύοντας την ανθρώπινη πλευρά του Σταμάτη Μανούση και την ιδιαίτερη αγάπη που έτρεφε για την Κω.
Η σεμνή τελετή έκλεισε με τα αποκαλυπτήρια, ανάγλυφης μορφής του, στο ταφικό μνημείο, που έκανε ο κ. Νικητιάδης, με τον υιό του κ. Νίκο Μανούση και τον εγγονό του Σταμάτη Δ. Μανούση, παρουσία όλων των μελών της οικογενείας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Με ιδιαίτερα αισθήματα χρέους και τιμής έγινε την Κυριακή η επιθυμία του πατέρα μας Σταμάτη Μανούση, να μεταφερθούν και να ενταφιαστούν τα οστά του στη γενέτειρά του Κω, που τόσο αγάπησε. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τη μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση μνήμης, τόσο του Κλήρου, με επικεφαλής τον Μητροπολίτη κ. Ναθαναήλ, των επισήμων, όσο και του ανώνυμου πλήθους που με τη θερμή παρουσίας τους, τίμησαν την μνήμη του.
Κώστας και Κατερίνα Μανούση
Ρένα Δημητρίου Μανούση
Νίκος και Αναστασία Μανούση
Σοφία και Γιώργος Αρναούτογλου

No comments: