Thursday 23 September 2010

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα φουσκωτών σκαφών ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ


Επάξια εκπροσώπησαν για άλλη μία φορά τα δύο πληρώματα, που παρά το πολύ φορτωμένο πρόγραμμά τους λόγο της φετινής καλοκαιρινής σεζόν, έφυγαν για την τέταρτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην όμορφη και φιλόξενη πόλη της Θεσσαλονίκης.
Ο Μανώλης Κτιστάκης με Topline R21 και κινητήρα 200hp κατέκτησε επάξια την πρώτη θέση στον αγώνα circuit του Σαββάτου, ενώ επανέλαβε την ίδια επιτυχία και στον αγώνα offshore 50νμ της Κυριακής, για την μικρή κατηγορία των 200hp.
Ο Γρηγόρης Οικονόμου με Scorpion και κινητήρα Mercury Promax-X 300hp και συγκυβερνήτη τον Αντώνη Ντρίτση κατέκτησαν την τρίτη θέση στον αγώνα circuit του Σαββάτου και την δεύτερη θέση στον αγώνα offshore της Κυριακής.
Ο επόμενος και τελευταίος αγώνας του Πρωταθλήματος Φουσκωτών Σκαφών ViperRibs 2010 θα πραγματοποιηθεί στην Ν. Μάκρη της Αθήνας στις 2 & 3 Οκτωβρίου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα πληρώματα της Κω που όπως φαίνεται είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και για τις δύο κατηγορίες.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον ΔΟΑ ΚΩ για την οικονομική στήριξη, την Kos Marine Center για την τεχνική υποστήριξη και χορηγία που είχαμε καθόλη την διάρκεια των αγώνων καθώς και την ARGO Ψαρομπάς για την ευγενική χορηγία της.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Αντώνης Ντρίτσης
Ο Γραμαμτέας Παναγιώτης Γκόνος

No comments: