Wednesday 22 September 2010

ΜΠΑΡΑΖ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ


Δυστυχώς, αρκετά ήταν και αυτό το Σαββατοκύριακο, τα ατυχήματα που έγιναν στην περιοχή μας (ευτυχώς πάντως χωρίς θύματα).
Το βράδι της Κυριακής, σημειώθηκε καραμπόλα 3 αυτοκινήτων στα φανάρια στο Τιγκάκι, όταν ένα τζιπ έπεσε σε σταματημένο ΙΧ, το οποίο με τη σειρά του χτύπησε το μπροστινό αυτοκίνητο.
Στα δύο πρώτα οχήματα ήταν μέσα γυναίκες με παιδιά, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.
Λίγα λεπτά αργότερα, «γουρούνα» έπεσε σε ελαιόδεντρα στην ταβέρνα λίγο πριν το γεφύρι στου «Σταυρού το Πέραμα», με συνέπεια τον τραυματισμό δύο τουριστών (τραυματίστηκε κυρίως ο ένας, με κάταγμα στο ισχύο ), ενώ το απόγευμα ΙΧ έπεσε σε γεφύρι, στο ύψος της Αντιπροσωπείας Toyota, χωρίς να πάθει τίποτα ο οδηγός.
To μεσημέρι επίσης στη διασταύρωση προς Μαρμάρι στον επαρχιακό, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, ΙΧ με κλούβα (σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές).
Το πρωί της Δευτέρας, στην διασταύρωση της Παπαναστασίου με τη Μητροπολίτου Ναθαναήλ, είχαμε σφοδρή σύγκρουση me δύο ΙΧ, όπου το μπλε πεζό (φωτό) που οδηγούσε νεαρή κοπέλα ανέβαινε κανονικά προς Αγ.Νεκτάριο, όταν έπεσε πάνω της (με μεγάλη ταχύτητα) το σκούρο μερσέντες, που παραβίασε το stop, επί της Παπαναστασίου.
Ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός καθώς μόνο η κοπέλα διακομίστηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους με χτύπημα στον αυχένα.

No comments: