Wednesday 8 September 2010

Προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ


Ομιλία για τα προβλήματα της νεολαίας, συναυλία και έκθεση βιβλίου περιελάμβανε η προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ που ;έγινε το βράδυ του Σαββάτου στον πρώην ανθόκηπο, στο πλαίσιο του 36ου Φεστιβάλ. Η εκδήλωση αποτελεί εδώ και 32 χρόνια- ένα μοναδικό πολιτικό-πολιτιστικό γεγονός, ένα σταθμό για τη νεολαία. «Αγκαλιάζει» εκατοντάδες συνοικίες, εργασιακούς χώρους, σχολεία, Πανεπιστήμια και ΤΕΙ σε όλη τη χώρα και
αποτελεί μια ευκαιρία για δεκάδες χιλιάδες νέους, να συναντήσουν την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, να γνωρίσουν πως εκεί, στην πάλη για τη Λαϊκή Εξουσία και Οικονομία, για το Σοσιαλισμό, βρίσκεται η διέξοδος, η προοπτική. Αλλά και μια ευκαιρία να γνωρίσουν πως ο πολιτισμός, η ερασιτεχνική δημιουργία, η μόρφωση, είναι το «οξυγόνο» σ΄ αυτόν τον αγώνα που δίνουμε.
Η κ. Φωτεινή Παπαγεωργίου στην ομιλία της τόνισε ότι, στόχος της εκδήλωσης είναι η νεολαία να συναντηθεί με το ΚΚΕ στο δρόμο της ανατροπής, με σύνθημα η κάλπη των εκλογών του Νοέμβρη, να πάρει χαρακτήρα καταδίκης του μνημονίου και των αντιλαϊκών μέτρων και των κομμάτων που τα υπηρετούν.

No comments: