Friday 30 October 2009

ΠΛΗΣΙΣΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ Ο κ. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ


Αποφασισμένος να συγκροτήσει συνδυασμό για τον ένα Δήμο της Κω, φέρεται ο κ. θεοδόσης Νικηταράς, ο οποίος ήδη έχει κάνει πολλές επαφές για το απαιτούμενο ψηφοδέλτιο. Λέγεται μάλιστα, ότι είναι θέμα ημερών, να προχωρήσει και στην επίσημη ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του.
Εάν έτσι έχουν τα πράγματα προκύπτουν 2 ερωτήσεις, που αφορούν την στάση των κ. Καϊσερλη και Μπαλαλή, ως προς το τι θα κάνουν τελικά, δηλ. αν θα είναι υποψήφιοι και πού;
Ο πρώτος δέχεται πολλές εισηγήσεις – προτροπές για να είναι υποψήφιος στον ένα Δήμο, όμως μέχρι στιγμής, κρατά κλειστά τα χαρτιά του, πιθανότατα γιατί ‘’μετρά’’ και ζυγίζει, ως έμπειρος πολιτικός.
Ο δεύτερος, δηλώνει ‘’παρών’’ όμως απομένει να ξεκαθαρίσει, με ποια ιδιότητα, αφού είναι γνωστή, η στενή του σχέση με τον κ. Νικηταρά, δηλ. το αν και πως θα συμπράξει.
Το βέβαιο είναι, ότι πολύ σύντομα, θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, στη λογική του ποιοι και πως θα βρεθούν απέναντι στην δεδομένη υποψηφιότητα Κυρίτση, τόσο από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, όσο και από τους άλλους χώρους.
Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι πληροφορίες που φέρουν τον Υπ. Εσωτερικών, να είναι διατεθειμένος, να παρατείνουν τη θητεία των σημερινών δημάρχων, εάν και όσο χρειαστεί (ίσως και για ένα χρόνο) προκειμένου να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του νέου Καποδίστρια.

No comments: