Saturday 15 January 2011

Με αφορμή το σταμάτημα του λεωφορείου που μετέφερε μαθητές σε Αντιμάχεια – Μαστιχάρι ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ ΤΟΥΡ. ΛΕΩΦΟΡΕΙ


Σοβαρό θέμα έχει προκύψει στην Αντιμάχεια εξαιτίας της απόφασης της Δημ. Αρχής να επανεξετάσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνονται τα δρομολόγια εντός της Κοινότητας και το Μαστιχάρι, για τη μεταφορά μαθητών με λεωφορείο και οδηγό του Δήμου.
Σύμφωνα με όσα δηλώνει ο κ. Σωτήρης Μαραγκός, υπάρχει θέμα νομιμότητας ως προς τον τρόπο και την πληρωμή του δρομολογίου αυτού, κάνοντας λόγο «για μαύρα χρήματα» αλλά και καταλληλότητας του οχήματος. Το όλο θέμα όμως είπε, θα συζητηθεί μαζί με άλλα ζητήματα της περιοχής σε λαϊκή συνέλευση που συγκαλεί ο Δήμος την Κυριακή 16/1, ώρα 11, στην αίθουσα της Αγίας Τριάδας.
Για το θέμα αυτό θέση πήρε και ο Πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών Τουρ. Λεωφορείων, που είπε χαρακτηριστικά ότι «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», επικαλούμενος παραβίαση της νομοθεσίας από το ΚΤΕΛ, σε θέματα μεταφοράς μαθητών.
Τέλος, για το θέμα αυτό εκδόθηκε και το παρακάτω δελτίο τύπου από τη «Δύναμη Αλλαγής»:

No comments: