Tuesday 25 January 2011

Ανοιχτή επιστολή στον Δήμαρχο του κ. Κ. Κουγιουμτζόγλου για πιθανές αλλαγές στο δρόμο του Λιμανιού.Μη θίξετε τα …καλώς κείμενα!


Αξιότιμε κι αγαπητέ Κύριε Δήμαρχε,
Ακούω και διαβάζω πως έχετε την πρόθεση να «αποκαταστήσετε ως ένα βαθμό την κατάσταση στον παραλιακό δρόμο του λιμανιού με επαναφορά της κυκλοφορίας με διπλή κατεύθυνση», όπως –λέει– έχετε δεσμευτεί προεκλογικά, και μάλιστα πως δεν έχετε ακόμη αποφασίσει αν η νέα διεύρυνση του οδοστρώματος θα γίνει σε βάρος του ποδηλατόδρομου ή προς την πλευρά των μαγαζιών.
Εκστατικός αναλογίζομαι το εύρος των καθηκόντων και υποχρεώσεών σας και των συνεργατών σας στην υλοποίηση του «Καλλικράτη» σ’ ένα νησί που τα οργανωτικά προβλήματα δεν έλλειπαν πριν την ενοποίηση των Δήμων, πόσο μάλλον τώρα που αυτόματα …τριπλασιάζονται. Σκέφτομαι λοιπόν μήπως πρέπει να ασχοληθείτε με άλλα θέματα περισσότερο φλέγοντα και να παραβλέψετε τουλάχιστον προς το παρόν την φλογερή επιθυμία όσων επιδιώκουν την επαναφορά του λιμανιού στην προηγούμενη κατάσταση.
Ομολογώ πως πολύ λίγα κατέχω από συγκοινωνιολογία. Όμως όταν τόσα προβλήματα ζητούν άμεσες λύσεις κι ενώ διανύουμε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης, είμαι της γνώμης πως η πολυέξοδη αλλαγή στο λιμάνι δεν πρέπει να αποτελεί πρώτη σας προτεραιότητα.
Για μένα το λιμάνι είναι πανέμορφο όπως έγινε. Και ξέρετε καλά πως ο υπογράφων δεν φέρει πολιτικές ή παραταξιακές παρωπίδες.
Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας!
Κώστας Κουγιουμτζόγλου
costas@nostalgia.gr

No comments: