Saturday 1 October 2011

ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΦΤ ΜΕ JET2 ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ


Σε συνέχεια της απόφασης του ΕΦΤ να συνεργαστεί με αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους, στοχεύοντας στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και στη στήριξη των μικρομεσαίων οικογενειακών επιχειρήσεων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας, με εκπροσώπους της εταιρίας JET2.
Το διευθυντικό στέλεχος, κ. Nick Louden, παρουσίασε το προφίλ της εταιρίας, τη δυναμική της Βρετανικής αγοράς και την πρόταση συνδιαφήμισης.
Ο κ. Μπαλαλής ζήτησε από τον εκπρόσωπο της JET2να καταθέσει αναλυτικό πρόγραμμα συνδιαφήμισης, το οποίο θα επεξεργαστεί και θα προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες του τουριστικού μας προορισμού, από τους επαγγελματικούς φορείς και τα μέλη του ΕΦΤ.
Επιπλέον, ζητήθηκε να μεταφερθεί στην ανώτατη διοίκηση της εταιρίας, το αίτημα της Κω για επιμήκυνση της περιόδου, τους μήνες Απρίλιο – Μάιο και Οκτώβριο - Νοέμβριο καθώς και η απευθείας σύνδεση της Κω με την Ιρλανδία, μιας αγοράς που φημίζεται για την καταναλωτική της συμπεριφορά.
Τέλος, ο Πρόεδρος του ΕΦΤ κ. Γιάννης Μπαλαλής, ζήτησε από την JET2 να προσθέσει και δεύτερο αεροδρόμιο βάσης της εταιρίας, εκτός του Μάντσεστερ, για να αυξηθεί το τουριστικό ρεύμα από Αγγλία προς Κω.

No comments: